Перфектна стойка в няколко стъпки

Можете да я имате, просто поработете върху нея
Перфектна стойка в няколко стъпки

Ей, стига сте се прегърбвали. На това ли сме ви учили, а? В никакъв случай! Целта ни винаги е била да ви държим гордо изправени и изпъчени. Затова не ни разочаровайте, а се вземете в ръце. Упражнявайте добрата стойка всеки ден и, рано или късно, ще я получите. Междувременно, нека ви дадем три добри идеи за следване.

1) Първата е хипер лесна за реализация. За да я осъществите, заемете изправен стоеж, с ръце близо до тялото и с обърнати напред длани. Въпросната ротация на ръцете ще ви накара да почувствате известно "дърпане" в раменете и неминуемо ще ви заповяда да изправите гърба. Изпълнявайте това движение поне веднъж в седмицата и бързо ще се отървете от лошия навик да се пречупвате на шест.

2) Ако работите в седнало положение, пред компютър, помислете за вариант да намерите алтернатива на стола. Фитнес топката е добро предложение, казвали сме ви и преди. Не е необходимо да седите през цялото време върху нея. И един час на ден ще ви е достатъчен, за да се възползвате от благоприятното ѝ влияние.

3) И не на последно място: напомняйте на тялото си каква е задачата му. Сложете листче с надпис "Изправи се!" някъде, където ще го виждате през цялото време. В забързаното ежедневие често забравяме за най-важните неща и е хубаво да се подсещаме за тях.

Е, толкова с препоръките. Ако вие имате някакви, не се колебайте да ни ги споделите – тук или във фейсбук.  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Риби
20 февруари – 20 март