По-малко мазнини и повече мускули за 100 дни

Това са малко повече от три месеца. И вие можете да опитате
По-малко мазнини и повече мускули за 100 дни

100 дни могат да бъдат изключително кратко и необикновено дълго време. Зависи как гледате на тях и какво очаквате или не очаквате да се случи след изтичането им. 100 дни лятна ваканция минават по-бързо от миг. 100 дни зима могат да бъдат безкрайни, особено ако от офиса се забиваме направо вкъщи, навън е студено, а до следващия ни отпуск остава половин година...

Независимо от субективната ви преценка за дължината на стоте дни обаче, те ще изтекат и какво ще сте направили през тях зависи почти изцяло от вас. Тук искаме да ви дадем пример с човек, когото не познаваме, но чиято история достигна до нас през един чуждестранен сайт.

Както много други хора, Трент се е пуснал по течението на живота и в един момент се е събудил тежащ над 130 килограма. В този ден най-накрая се събужда и мотивацията му да отвърне на годините бездействие с коренна промяна в начина на живот.

Резултатът след тези малко над 3 месеца е 12 килограма по-малко. Това никак не е малко, особено като се вземе предвид фактът, че освен със стопените мазнини, Трент може да се похвали и с немалко качени мускули. Но как го постига?

Промяна в хранителните навици. Без повече закуски и фастфуд. Акцент върху зеленчуците и протеина и замяна на всичко в пакетче, кутийка или кенче с непреработени храни. Наглед елементарна, но много съществена промяна.

Повече движение. Минимум 30 минути разходка 2-3 дни седмично. Това му носи и дивиденти в интимно отношение, тъй като се изразява в повече внимание за любимата, която го придружава в тези му занимания.

Още повече движение. Силови тренировки, плюс комплекси и кръгове. Комбинацията между тежки движения и високоинтензивни тренировки стимулира както мускулния растеж, така и изгарянето на мазнини, независимо, че според много специалисти двата процеса не могат да вървят паралелно. Една тренировъчна седмица на Трент изглежда по следния начин:

Ден 1: 60% силова тренировка (серии от 8-12 повторения)/40% кондиционни кръгове

Ден 2: 30 минути метаболитен комплекс с тежести, последван от 15 минути леки упражнения за активно възстановяване

Ден 3: 75% силова тренировка (серии от 8-12 повторения)/25% кондиционни кръгове

Ден 4: 40 минути метаболитен комплекс, изпълнен с малки тежести но висока скорост. 10-15 минути леки упражнения за активно възстановяване

Трент преди:1082897War Bird Academy

Трент след:1082898War Bird Academy

И така в продължение на 100 дни. Те могат да бъдат изключително кратко и необикновено дълго време. Но независимо от всичко, те ще изтекат в рамките на следващите три месеца. Как ще ги уплътните? Споделете с нас на https://www.facebook.com/FitWell.bg

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май