Прогони шкембето с: Бърпи

Бърп-бърп... бърп-бърп... чувате ли как приближава болката?
Прогони шкембето с: Бърпи

Добре дошли в страстната седмица. На старобългарски думата страст не значи това, което би ви се харесало, ами означава страдание. А на нов български жаргон думата страдание е синоним на думата бърпи.

Носят се слухове, че ако нямате никакво тренировъчно оборудване, а възнамерявате да прогонвате шкембето си до започването на лятото, то вашият най-добър приятел и най-голям враг е бърпито. Тук сме писали малко за него, но сега си имаме и видео, което да онагледи мъчението по що-годе приемлив начин.

Видяхте ли? Сега и ще опитате. Дори ви предлагам два варианта, защото знам, че обичате разнообразието. Можете да си ги правите оттук, та чак до края на лятото, ако искате.

Вариант 1: Имате да изпълните 50 бърпита за минимално време. В началото ще ви е невъзможно да ги изпълните наведнъж, затова почивайте колкото и когато ви е наложително, но без да злоупотребявате. След приключването на 50-тото повторение си засечете време и се опитайте да го подобрите на следващата тренировка.

Вариант 2: Имате три минути, в рамките на които трябва да направите колкото е възможно повече бърпита. След изтичането на въпросното време, просто си полежете на пода и ридайте възможно най-тихо. Целта ви за следващия път ще е да подобрите постижението си.

Бърпвайте, пръхтете, яжте си яйцата, козунаците и агнешкото и не забравяйте да се снимате. Сниманото качете на фен-страницата ни във фейсбук и си стискайте палци да не умрете от бърпита преди 21 юни, че тогава теглим наградите ;)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април