Тренировката на: Кристен Бел

Една вегетарианка с желязна физика
Тренировката на: Кристен Бел

Кристен Бел е по-известна у нас като Вероника Марс – емблематичната й героиня от едноименния сериал, в който участва от 2004 до 2007 г. Там актрисата се превъплъти в тийнейджърка-детектив, която разплита сложни мистерии в училището си и извън него. Бел е и гласът зад кадър в сериала "Клюкарката” (The Gossip Girl), който в момента се излъчва и у нас.

Както казахме вече, блондинката е заклета вегетарианка вече 20 години и изглежда перфектно. Към отличната й визия, разбира се, има отношение не само балансираното й хранене като растителноядна, но и...

Тренировката

Кристен обича да се забавлява, докато се грижи за тялото си. Най-често тренира навън – катери се или прави дълги преходи около Лос Анджелис, където живее. Наоколо има много хълмове и възвишения, които са идеални за целта.

Преди няколко години с гордост сподели, че е прекарала седмица, кръстосвайки националния парк Йелоустоун. Ежедневните преходи от десетки километри й доставили невероятно удоволствие, както и вечерите край лагерния огън.

Освен това миньончето прави джогинг сесии в компанията на домашния си любимец, кара колело или играе фризби. "Няма нищо по-забавно от това да спортуваш с приятели. Тогава тренировката е най-ползотворна”, казва Бел.

justjaredЗа ролята си в сериала "Герои” актрисата спортува заедно с колежката си Хейдън Пенетиер. Двете тренират с тежести, тичат заедно и посещават класове по пилатес и йога. Кристен пояснява, че с компания и най-монотонната фитнес тренировка е приятна и забавна.

За последния сериал, в който се снима - House of Lies, русокоската набляга сериозно на упражненията с тежести. Тъй като й се налага да показва повече плът на телевизионния екран, се нуждае и от по-изразен релеф. Използва движения за цялото тяло, но удвоява усилията си по отношение на корема и дупето.

"Спортувам, за да съм здрава и да се чувствам добре, но все пак се вълнувам и как изглеждам, при положение, че работя с лицето и тялото си непрекъснато. Винаги съм се притеснявала, че дупето ми е твърде кльощаво и плоско и не изглежда добре в съответното бельо”, откровеничи Бел в скорошно интервю. После добавя, че с малко усилия е постигнала изумителен резултат и е доволна от себе си в оскъдно облекло на екрана.

Ние ще почакаме кино изявите й тази година, за да се уверим лично ;) Но вече забелязахме атлетичните ръце и рамене на Кристен, така че очевидно тя е открила правилната тренировъчна схема за себе си.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май