Упражнението, което ще тества умението ви да пазите баланс

И ще ви позволи да поработите върху мускулите на корема, дупето и краката
Упражнението, което ще тества умението ви да пазите баланс

Ето, че отново ще ви мъчим, но, както обикновено, с благородна кауза. Само след ред разстояние ще ви поканим да изпълните още едно доста интересно упражнение. Същото ще предизвика на двубой способността ви да пазите баланс, а, едновременно с това, ще ви помогне да поработите качествено върху мускулите на корема (в частност – върху косите коремни мускули), седалището и краката.

Преди да преминете към действие обаче, ще трябва да си намерите една по-мека футболна топка – такава, с каквато може би не ритате вече :)

Сега заемете изправен стоеж, с разкрач горе-долу на широчината на таза. Изпънете ръцете настрани на нивото на раменете и успоредно на пода, а в лявата дръжте споменатата по-горе топка. Повдигнете десния крак от пода колкото е възможно по-нависоко, нека ходилото е изпънато в шпиц. Оп-оп-оп, внимавайте с равновесието, ей!

1128471Fitwell.bg (колаж)

Сега, без да допускате чупки в ръцете, наведете торса наляво, допирайки топката в пода. Дръжте десния крак високо изпънат настрани и успореден на земната повърхност. После внимателно се върнете в изходна позиция. Това е едно повторение. Преборете се за общо 30 и повторете същата процедура и на другата страна.

1128470Fitwell.bg (колаж)

Сигурни сме, че днешното упражнение няма да ви изтормози кой знае колко много, затова не започвайте да се оправдавате, а го реализирайте бързо-бързо. А ако ви харесва и искате да ви показваме още такива, посещавайте ни по-често, няма да съжалявате.

Желаем ви хубав и ползотворен ден :)     

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април