Фитнес вдъхновението днес: Хайди Клум

И нейното лятно джогинг приключение
Фитнес вдъхновението днес: Хайди Клум

Красивата съпруга на световноизвестния поп изпълнител Сийл отново ни изненада приятно. През юни инициативната мадама стартира своето традиционно лятно джогинг приключение в Ню Йорк и вече е успяла да реализира пробег от близо 150 километра.

А на 23-тия ден от това фитнес предизвикателство, в приятната компания на горещи супермодели, Хайди премина в лек тръс и през Бруклинския мост, Манхатън. Да, точно този, от филмите! За информация: той е дълъг 1834 метра.

Съвсем преди началото на амбициозния си маратон, чаровницата предвидливо пусна сайт, на който всекидневно и грижовно документира прогреса си. От ден първи – супер началото, през ден трети – ужасна мускулна треска :(, до ден десети – джогинг под звездите.

Нещо повече: тук всеки може да получи подробна информация за следващия маршрут на моделката и при желание - даже да се включи в него.

Основната цел на госпожа Клум е да привлече максимално повече хора в организираното от нея здравословно пътешествие. Както и да подобри собствения си рекорд от миналата година.

И според нас се справя наистина отлично.

Досега в събитието са се включили куп известни личности и приятели, между които и любимите колежки на Хайди – Миранда Кер и русото изкушение Бруклин Декър. Наред с тях, многобройни почитатели на Клум я подкрепят в решението й да обиколи града на Голямата ябълка в... маратонки.

Както може да предположите, преди своя маратон тя се подлага на сериозна физическа подготовка. Тича редовно в парка, тренира усилено с личния си треньор – Дейвид Кирш, който пък е луд фен на нападите и клековете.

Освен това, сладураната често тества издръжливостта и гъвкавостта си в йога сесия на открито, заедно с преподавателя си Ръсел Симънс. В крайна сметка резултатът е налице: с широка усмивка на лицето, на Хайди й остават само броени дни (до 25 юли) преди официално да финишира своето пътешествие.

Можем само да предполагаме какво е усещането да "претичаш" през Бруклинския мост. За съжаление, ние сме минавали по него единствено в... маршрутка ;)

Споделете и вие: от къде черпите фитнес вдъхновение и какво ви зарежда със спортен хъс?

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май