Фитнес вдъхновението днес: никога не се предавай

Ето това е мотивираща фраза
Фитнес вдъхновението днес: никога не се предавай

Снощи се убедих, че мога да превърна всяко нещо в извор на спортно вдъхновение ;) Приятната среща с приятели. Самотната разходка в парка. Един картоф, при това – лилав. Себе си. И даже - екшън-драмата на младия режисьор Джеф Уадлоу "Никога не се предавай" (Never Back Down).

Както може да се досетите, филмът не се отличава нито с гениален сюжет, нито с уникална режисура. Става въпрос за група от хипер яки, даже - неприлично готини, мъжаги, трениращи ММА (смесени бойни изкуства).

Основната цел, която сладурите преследват близо 90 минути в историята на Уадлоу, е да се подготвят за участие в престижно състезание. И да го спечелят, разбира се.

Ако трябва да бъда честна с вас, единственото, което ме впечатли (като оставим настрана ходещите по екрана мускули) в лентата на младока Джеф, е... заглавието ;)

Никога не се предавай. Не ви ли звучи тази фраза някак провокативно? Надъхващо... Мотивиращо?

Е, на мен точно така ми подейства. Даже, след като гледах филма, веднага се посветих на домашно-приготвената си фитнес сесия. Която преди това имах не доброто намерение деликатно да пропусна;)

Та... Ако днес и на вас ви липсва фитнес вдъхновение, открийте го в произнасянето на тези четири думи. Малко са, но значат много.

Защото пътят към хубавата фигура и към секси мускулите е точно това – последователен ход напред, непрекъсната прогресия и адаптация, стъпка след стъпка. Така до края и... винаги. Без да се предаваш ;)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май