Фитнес лято с танци

До сутринта...
Фитнес лято с танци

Заслуженият летен отдих се задава зад ъгъла на този месец. Поне моят, де. Искрено се надявам и вашият да предстои, защото, убедена съм, сигурно и вие вече мечтаете за него.

Междувременно, нека ви зарадвам с една страхотна новина: бихте могли да поддържате фигурата си дори през ваканцията. Този материал, например, ви дава няколко наистина добри предложения за активно лято.

А аз ще си позволя да ви подсетя за още нещо: танцувайте! На плажа, в планината (ама не с вълците), в дискотеката, у дома. Иначе казано, през почивните дни използвайте всяка добра възможност да се разкършите в ритъм.

Освен, че са страхотно забавление, танците ни помагат да изгаряме немалко калории, подобряват гъвкавостта ни, координацията и са безотказно действаща антистрес терапия.

inm.com

В този ред на мисли, нека ви припомня няколко супер готини движения, усвояването на които ще ви превърне в крале на дансинга:

Лунната походка: ето ви една хипер лесна за реализация стъпка, чието разучаване няма да ви отнеме повече от 15 минути. Като я усъвършенствате, пробвайте oще по-забавната ѝ версия – тази ;)

Роботското движение: малко по-трудно е от лунната походка, защото изисква сериозна доза координация, но съм сигурна, че ще се справите.

За десерт: това хип-хоп движение, с което ще изненадате всички наоколо.

Ми, това е днешният денс коктейл. Изтанцувайте го на един дъх и после бързо направете още един - този път по ваша рецепта. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май