Фитнес митовете, на които не трябва да вярвате

Фитнес митовете, на които не трябва да вярвате

1. Тренировките за преса ще ви помогнат да намалите мазнините в областта на корема. Единствения начин да намалите мазнините в корема си е диетата. В противен случай вие ще тренирате за преса много дълго време без да видите резултати, защото не се храните правилно. Най-добре е да сте на диета и да имате хубави кардио упражнения ако искате да свалите мазнините в областта на корема. След това вече идват и упражненията за коремни мускули, които да извадят вашата преса.

2. Когато сте свалили килограми не означава, че сте ги свалили от мястото, където искате. Ако имате повечко килца в дупето, краката или корема, като тренирате усилено само за тях, няма гаранция, че именно от там ще дойде намаляването на килограмите. Може кантара да показва, че сте свалили 2-3 кила, но те може да не са от мястото, от което сте искали.

3. Винаги има лесен начин. На много места пише, че има лесни начини за тренировка. 5 бързи начина за сваляне на килограми или 20 минути на ден за перфектното тяло. Няма пряк път. Трябва сериозно постоянство и дълго време да се отдадете на целта си.

Прочетете, защо да пиете кафе преди тренировка.

Прочетете за най-често срещаните грешки в хранителните програми.

ключови думи:
мит фитнес

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май