Фитнес съвети от супер двойки: Хайди Клум и Сийл

За живота като състезание
Фитнес съвети от супер двойки: Хайди Клум и Сийл

Никога не сме крили горещите си симпатии към тази звездна двойка. Бившият супер модел на популярния бранд за бельо "Victoria's Secret" Хайди Клум изглежда изумително щастлива в шоколадовата прегръдка на своя съпруг – известния поп-изпълнител Сийл. Двамата, разбира се, не се уморяват да демонстрират страстната си любов навсякъде, където се появят.

Що се отнася до чернокожия изпълнител, той може да е 10 години по-възрастен от нежната си избраница, но има също толкова секси фигура (основен елемент в клиповете му е разкопчаната риза, показваща добре оформен и плосък корем). Каква е тяхната фитнес тайна?

Семейно състезание всяка седмица

Това, което различава Хайди и Сийл от обичайната представа за холивудски родители, е че последните правят всичко възможно да прекарват максимално време с четирите си прекрасни деца. Нещо по-важно: известните мама и татко успяват да организират чести семейни игри със състезателен характер, в които се включва дори най-малкият член на семейството - едногодишната Лу.

Освен това Клум и Сийл с упоритост и желание възпитават в отрочетата си редица здравословни навици и любов към спорта. Не е случайно, че 6-годишната им дъщеря Лени от малка практикува карате.

През зимата семейството се отдава на амбициозни уроци по сноуборд в планината, а пукне ли пролетта, се започват редовни спортни и разнообразни сесии на открито.

Съвсем наскоро Хайди и Сийл взеха участие в 7-дневен национален маратон. В това спортно предизвикателство Хайди успя да реализира по-високи резултати от своя съпруг, като навъртя по-голям километраж. Обаче Сийл няма нищо против да даде на обичаната си жена отново първото място.

В крайна сметка достойно за възхищение е постоянството, с което двамата заедно се поддържат в добра форма и се грижат за здравето на децата си. Включвайки състезателен елемент във всяка инициатива, те успяват да поддържат мотивацията си жива и продължават да спортуват с хъс и неподозирано желание.

Що се отнася до детските игри, в които холивудската двойка се въвлича доброволно, те могат да бъдат прекрасно допълнение към всяка фитнес програма. Ето няколко добри предложения, ако се интересувате.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май