Вкусен, красив и шарен обяд

За един баща и неговите кулинарни произведения
Вкусен, красив и шарен обяд

Известен ни е факта, че повечето деца обичат да си похапват чипсове, бонбони, биксвити и още куп нездравословни неща. Родителите от своя страна се стараят да хранят децата в къщи с полезни храни и да им създават чувство за отговорност към храната. Трудно е да контролираш детето си и да знаеш какво похапва когато е навън. Основните хранения са най-важните, ако закуската и вечерята могат да бъдат поднесена в къщи, често обядят е оново основно хранене, което на децата им се налага да правят в училище. Ще ви разкажем за един родител, който успява да направи обядът на своята дъщеря не само полезен, но и вкусен и забавен.

Боу Кофрин, по-известен като Lunchbox Dad живее в Сан Франциско. Той е бащао, койт обича да прави вкусни и креативни обеди за своята дъщеря, която вече ходи на училище. Тайната на Кофрин е, че използва здравословни хранителни съставки, нарязани във всевъзможни форми.

Герои от Нарния, Спайдърмен, д-р Сус, детски филми и сериали са само част от произведенията на Боу, които оживяват върху храната на неговата дъщеря. Понякога грижовният родител прави подобни изненади и за по-малките си деца, но те все още не ходят на училище.

Откакто Кофрин започнал да приготвя интересните обеди, животът му много се е променил. От една страна той станал интернет знаменитост, а от друга – станал много по-близък със своята дъщеря.

Вижте неговите произведения в кулинарията :)

1489166boredpanda.com

1489162boredpanda.com

1489163boredpanda.com

1489165boredpanda.com

1489167boredpanda.com

1489169boredpanda.com

1489161boredpanda.com

1489168boredpanda.com

1489164boredpanda.com

ключови думи:
баща здраве обяд храна

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април