Изкушени от сладкото

Знаем, че сте. Използвайте го, за да спечелите нещичко
Изкушени от сладкото

Ако някой ви пита, няма да признавате, че сте го чули от нас. Защото ние знаем, че сладкото е вредно... и трябва всячески да се унищожава. Един отличен повод за нова серия от похищения с лепкав вкус е току-що стартиралият конкурс на тема "Сладки изкушения", който се организира от нашите постоянно експериментиращи в кухнята приятели от Kulinar.bg.

Както подсказва и самото заглавие, задачата в него е направата и заснемането на един или МНОГО ваши десерти, които да споделите с останалия свят чрез сайта. Периодът, в който можете да направите това, е точно четири седмици, като финалът е насрочен за 20:00 часа на 14 април. Ето ги и останалите условия:

  • Да обичате сладките изкушения. Трудна работа!

  • Да сте регистриран потребител на Kulinar.bg.

  • Да направите и снимате десерт. В тази последователност.

  • Да изпратите рецептата и поне една снимка към нея от страницата, която се отваря след натискане на бутона "Предложи рецепта".

  • Да отбележите отметката "Предлагам рецептата за конкурса "Сладки изкушения".

Това е! Не, всъщност не е това. Защото има и награда! Многофункционална фурна за вграждане TEKA HX 715, която ще бъде спечелена от един потребител, избран на случаен принцип чрез томбола. Току-що я видяхме и искрено завиждаме на човека, чието име щебъде оповестено на интернет страницата на играта в раздел "Наградени", както и на фейсбук страницата на Kulinar.bg.

На вас желаем успех, а на нас си – железни нерви и повечко инсулинова чувствителност :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април