Има ли файда от царевичен чипс?

Стига да не си го завирате фост... в устата
Има ли файда от царевичен чипс?

Едно от дребните признания, които трябва да направя, е, че много обичам царевичен чипс. Толкова много го обичам, че когато вляза в кварталния магазин, трябва да заобикалям гондолата със соления джънк от 4 метра, за да не се подхлъзна по невнимание. Защото знаете как е – миг невнимание, цяла вечер преял с царевичен чипс.

С това се опитвам да ви подскажа, че въпросният "хранителен" продукт не е възможно най-добрият избор, ако искате да можете да се похвалите, че ядете здравословни неща. Но да речем, че вече сте сглупили и пред вас се намира най-голямата торба с мазен, вкусен, ароматен и прекрасен тортила чипс. Не, ние не хвърляме храна, дори и тя доказано да причинява тумори в мозъка. За сметка на това я горим.

Ама съвсем буквално си я палим. Оказва се, че освен всичко останало, царевичният чипс притежава отлични горивни качества. Все пак, какво може да се очаква от нещо, което е пропито с толкова много мазньоч?

Тази информация може да ви бъде особено полезна следващия път, когато решите да си организирате мега романтична вечеря на свещи или пък сте в пустошта и страдате от отчайваща липса на подпалки.888154

Това е и един много добър начин да спрете да се тъпчете от скука, защото какво по-интересно от това да гледаш как гориш мазнините още преди да са ти се лепнали на задника и шкембето?

Други безсмислени съвети раздаваме на адрес www.facebook.com/FitWell.bg Само натиснете бутона с палеца и ни гледайте сеира.   

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май