Не яжте тези храни след секс!

Не яжте тези храни след секс!

Малко неща са по-удовлетворяващи от дългата страстна консумация на чувства с партньора ни. След края ѝ идва сантименталното мълчание, обвито в прегръдка. Дотук ситуацията е шаблонна.

Когато мине моментът за нормализиране на дишането и връщане обратно в реалността, успяваме да разграничим два типа хора: тези, които веднага се пренасят в страната на сънищата, и тези, които се готвят да обходят траекторията до хладилника.

Е, първият тип най-вероятно вече спят, така че ще ги оставим на мира. Затова ще решим дилемата на ситите от любов, но физически гладни ентусиасти. 

Чипс - Съдържанието на тази вредна храна може да ви накара да се чувствате добре веднага след консумацията ѝ, но никак не е полезна за организма ви в дълготраен план.

Пържени яйца - Поради високото съдържание на мазнини и холестерол може да предизвика безпокойство и отпадналост.

Кашкавал - Отнася се най-вече за хората, които имат проблем с черния дроб и хранисмилането.

Пица - След интензивно физическо преживяване не се препоръчва консумация на тежки храни, защото поради високото кръвно налягане организмът се затруднява с усвояването им. 

Кафе - Препоръчва се след секс да се отдадете на кратка дрямка, за да дадете възможност на тялото и ума ви да си отдъхнат. Кафето би затруднило този процес.

Алкохол - Забавя метаболизма, освен това консумацията му веднага след секс може да предизвика световъртеж и раздразнителност.

Източник: Една.бг

ключови думи:
секс храни

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април