Пържени крилца на тиган

Пържени крилца на тиган

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

  • пилешки крилца - 500 г
  • бульон - 1 бр. пилешки
  • черен пипер
  • чесън - 6 скилидки с люспата
  • червен пипер
  • сол

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

 Измийте много добре крилцата, разрежете ги по средата. Овкусете ги с черен и червен пипер, посолете ги.

Натрошете бульона и объркайте крилцата с него. Оставете да се мариноват за поне 30-тина минути.

Сипете олио в тиган и го загрейте много добре. Пуснете вътре крилцата и между тях разпръснете чесновите скилидки.

Изпържете пилето до хубав златист цвят.

Отцедете крилцата върху кухненска хартия.

Пържените крилца на тиган са много вкусни.

 

Източник: Готвач.бг

ключови думи:
пържени крилца

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май