Пролетната салата съдържа всички онези зеленчуци, които ще ви дарят с енергия и заредят с добро настроение. Полезна и засищаща. Лесна за приготвяне и в същото време удобна за поставяне в
  кутия. Приятен и здравословен обяд в офиса, а дори и ако ви се налага да сте в движение.
  
  Начин на приготвяне:
  3 листа зелена салата
  1 шепа рукола
  3 чери домати
  1 авокадо
  1/4 краставица
  1/4 моркови
  5-6 репички
  пресен лук на вкус
  червен лук на вкус
  
  За гарниране:
  
  сока от 1/2 лимон
  сурови тиквени семки
  сурови слънчогледови семки
  черен сусам
  риган
  зехтин
  хималайска сол
Накъсайте зелената салата и добавете руколата, чери доматите, репичките, лука и краставиците. Моркова го нарежете на тънки лентички, все едно белите картофи. Сложете го в тиган, като към него прибавите семената, зехтина според вкуса си и ригана . Включете на силно котлона и бъркайте енергично за 3-4 секунди да изпръхнат семената и моркова. Овкусете салатата със семената и моркова, добавете лимона и сол на вкус. По желание към нея можете да добавите и кълнове!
 
                 
                 
                 
                 
                 
			 
				 
				 
				 
				 
                     
                     
                    

Добави коментар