Салата с награда

Kulinar.bg пак ви мотивират да творите в кухнята
Салата с награда

Когато в съседство се обяви конкурс за рецепти, ние мълчим ядно и завиждаме злобно, защото нямаме право да участваме в тези инициативи. Вие обаче би трябвало вече да изпитвате сериозна доза вълнение, защото не сте като нас.

Ако не ни лъже способността да броим до пет, това е третият пореден конкурс след "Българска национална кухня" и "Сладки изкушения". Темата този път е "Вкусни салати", а правилата за участие са същите, но нека ви ги припомним:

  • Приготви салата, снимай я, опиши внимателно съставките и начина на приготвяне.

  • Изпрати рецептата заедно с поне една снимка чрез функционалността "Предложи рецепта", която ще намерите в горния десен ъгъл, независимо къде в Kulinar.bg се намирате.

  • Всяка седмица си стискате палци да спечелите награда, а през последната, четвърта седмица, стискате каквото има за стискане, защото палци няма да са ви останали, а ви чака голяма награда.

Конкурсът започва точно днес – 10 юни и продължава до 20:00 часа на 7 юли 2013 година. Много се изкушаваме да ви издадем и наградите, но ще ви оставим в известно напрежение, докато посетите статията в Kulinar и проверите сами.

Тъкмо ще сте още по-близо до публикуването на вашата любима рецепта за салата, за която е много важно да бъде изцяло авторска като описание и снимки. По вкус никой няма да ви оценява, така че можете да импровизирате, докъдето ви стигне смелостта.

Успех и да знаете, че леко ви ненавиждаме!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май