Старт! Голямото традиционно готвене започва

Конкурсът "Българска национална кухня" на Kulinar.bg издирва автентични рецепти. И раздава награди :)
Старт! Голямото традиционно готвене започва

Внимание, внимание! До всички почитатели на кулинарното изкуство: сега е моментът да спечелите от своето любимо занимание!

Водещият сайт за готварски съвети и рецепти – Kulinar.bg, стартира днес, 14 януари, своя първи за тази година кулинарен конкурс. Неговата тема е "Българска национална кухня", което означава, че свободно може да се ровите в тетрадките на своите майки и баби :)

Как да участвате? Е, от това по-лесно няма!

  • Регистрирате се в Kulinar.bg, защото обичате храната, особено когато си я приготвяте сами. Ако вече имате профил – супер, отивате директно на следващата стъпка:

  • Приготвяте ястие от нашата национална кухня и си го снимате най-прилежно.

  • Изпращате рецептата и поне едно фото доказателство за реализирането й чрез страницата, която се отваря с бутона "Предложи рецепта".

Това е! И освен, че споделяте готварските си постижения с потребителите на Kulinar.bg, получавате възможност да спечелите някоя от тематичните награди, осигурени от партньорите на конкурса – Tefal и Teka.

Всяка седмица ще се разиграва томбола за 30-сантиметров тиган Tefal в комплект с иноксов капак. Авторът на рецептата, събрала най-много харесвания във Facebook в края на конкурса, ще получи тостер Tefal Avanti.

766310iNews/Радила РадиловаА 5-членно жури с представители на организаторите и техните партньори ще отличи най-добре представената и описана рецепта на вкусно традиционно ястие. Наградата е напълно окомплектован пасатор Tefal, който си заслужава да бъде спечелен! Уредът изпреварва конкуренцията в своя клас техника, благодарение на ергономичната си дръжка и ексклузивната система Silence Plus, която го прави един от най-тихите пасатори изобщо.

Имайте предвид, че текстът на рецептите и снимките към него трябва да са авторски, а не копирани. Освен това се старайте да описвате всички съставки, както и правилното изпълнение на рецептите, при това – на кирилица.

Няма ограничение в броя на ястията, които можете да предложите от своя потребителски профил – колкото повече, толкова по-голям шанс да грабнете някоя от наградите. Пък и толкова повече хора ще разберат за кулинарния ви талант.

Конкурсни рецепти се приемат за участие до 20 часа на 10 февруари, неделя. Седмичните призьори ще стават ясни всеки понеделник – за съответната изминала седмица, а големите победители ще бъдат обявени на 11 февруари, понеделник.

Желаем ви вдъхновение и успех!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април