Да не ти пука от анаболите!

Специална олимпийска бира за най-отдадените атлети
Да не ти пука от анаболите!

Най-важното

Креатинът е съвсем истинска спортна добавка, комбинация между трите аминокиселини глицин, аргинин и метионин. Той се произвежда в човешкото тяло и нивото му може да бъде увеличено посредством консумацията на определени храни и/или хранителни добавки. Креатинът оказва положителен ефект върху различни процеси в организма – от по-бързото възстановяване на аденозинтрифосфата (енергийната валута на клетките), до увеличаването на протеиновия синтез, който е от значение за регенерирането на тъканите и натрупването на мускулна маса.

Днес ще ти разкажа каква е връзката между бирата и олимпийските игри. В случая това не си ти, нито пък съм аз, защото ние сме само зрънце малц в огромната вселенска бирария, а и двамата знаем, че участието ни в олимпийски игри се е случвало предимно пред телевизионен екран.

Заповядайте в шотландската бутикова пивоварна Brew Dog. Именно там, след дългогодишни лабораторни тествания и прецизиране на производствения процес, беше формулирана първата и единствена по рода си бира за атлети. С пресъхнало гърло ви представям Never Mind the Anabolics ("да не ти пука от анаболите" - свободен превод от англ. ез.)!

Напитката има за цел не само да отпусне спортистите преди голямата надпревара, но и да увеличи шансовете им за победа. За целта тя е заредена с 6,5% алкохол, креатин, гуарана, женшен, гинко билоба, мака на прах, зелен чай мача и ядки от растението кòла.

Противно на наименованието, нито една от тези съставки не е със статут на анабол, но пък от Brew Dog се кълнат, че бирата им ще ви класира на олимпийски игри или пък, ако сте вече там, ще ви гарантира безапелационна победа в тях.

330 милилитра от революционното конкурентно предимство струват едва 5 паунда – цена, недостойна за спортното величие, което ви очаква на дъното на бутилката!

В крайна сметка, кому е нужно да тренира, щом се лее анаболна бира? Победата зове ни с глас, по-нежен и от кехлибарен малц!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април