5-те неща, които всеки мъж вижда ПЪРВО в една жена

5-те неща, които всеки мъж вижда ПЪРВО в една жена

1. Усмивката

Усмивката издава много за една жена. Дали е мила, дали е искрена, дали крие нещо или просто се усмихва от любезност. Всичко това добре може да се разчете още в първите няколко секунди на срещата.

2. Косата

Мъжете обичат добре поддържани и по-дълги коси. Това е признак на женственост. Изобщо не си падат по екстравагантните прически, обичат класическите женствени коси.

3. Деколтето

Разбира се... нямаше как да пропуснем това. И не на всяка жена мъжът ще си помисли, че бюстът ви изглежда малък или пък прекалено голям. Няма да мисли за размера, просто ще прецени каква си - консервативна или по-разкрепостена, в зависимост от големината на деколтето ти.

4. Гримът

Веднага ще си помисли как ли изглеждаш без него, за това колкото по-малко грим носиш на първа среща, толкова по-малко изненади ще има след това. Мъжете обичат естетически издържаните щрихи по лицето, не им допада нищо прекалено.

5. Кожата

Нежността на женската кожа е едно от най-уникалните качества, които жените притежават, ако говорим за външния вид. Няма как мъжът да не отбележи колко мека е кожата на ръцете и лицето ви, защото той свързва това и с женствеността като цяло.

ключови думи:
мъж жена

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април