Ако мъжът прави тези 5 неща, има голяма вероятност скоро да ви напусне

Ако мъжът прави тези 5 неща, има голяма вероятност скоро да ви напусне

Мъжете често не говорят за истинските си чувства, но това не е проблем. Защото има няколко сериозни знака, че той е на път да ви напусне. Ако те не присъстват в живота ви, можете да спите спокойно, защото няма опасност от раздяла.

Бъдете разумни и не губете време и енергия за онези мъже, които не ви ценят.

Той излива гнева си върху вас

Ако след тежък работен ден вашият любим започне да ви крещи и ви обвинява за всички грехове на света, това е много лош знак. Той не се интересува от вашите чувства. Вие сте просто боксова круша за него. Влюбеният мъж никога не прави това.

Обвинява ви, че сте драматизирате прекалено много

Ако някой представител на по-силния пол обича своята приятелка или жена, тогава той ще й намекне възможно най-нежно, че тя е прекалено емоционална. И най-вероятно ще направи това, след като тя се успокои. Той не би я укорявал за сълзите й и не би я упрекнал за безпочвеността на нейните негативни емоции. Влюбеният мъж винаги е толерантен и предпазлив в ценностните си преценки.

Лъже през цялото време

Ако мъжът ви ви лъже всеки ден, това не е любов. Освен това, следете какво точно крие той. Например, ако е скрил случайна среща с бившата си, разговарял е с друга жена в интернет или не иска да ви каже за какво е похарчил по-голямата част от заплатата си, връзката изобщо не е далеч от разпадане.

Убива мечтите ви

Например, ако сте му споделили, че мечтаете за "тази червена рокля", а той казва: "Така или иначе няма да се побереш в нея". Друг пример е, когато една жена казва, че иска повишение, но мъжът смята, че тя не го е заслужила. Убиването на мечти може да се изрази по различни начини, но ако вашият любим е способен да ги превърне в пепел само с една фраза, това означава, че той е спрял да ви обича.

Опитва се да ви промени или ви критикува нон стоп

Например, ако той настоява, че трябва да отслабнете. Или безцеремонно изразява критиката си: "Изобщо не знаеш как да готвиш". Който обича винаги ще е нежен. Такъв мъж ще иска жената да не се чувства грозна, непривлекателна или некадърна.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg

ключови думи:
отношения

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май