Драконът дойде! Ета какво да очакват зодиите по китайския хороскоп

Драконът дойде! Ета какво да очакват зодиите по китайския хороскоп

От китайската лунна Нова година на 10 февруари вече сме в лапите на Зеления дървен дракон чак до 28 февруари 2025 г.

Хората очакват Годината на дракона да им донесе много късмет. Но според китайските астролози това ще стане само ако се придържат към важно качество на този приказен звяр - състраданието.

"Бъдете мили и отзивчиви и ще тънете в изобилие. Използвайте годината, за да култивирате съпричастност и ще влезете в следващата със силна основа, ще успеете във всичко", казва професорът по азиатско-американски науки в Държавния университет на Сан Франциско Джонатан Ли. Това важи най-вече за родените под този знак. 

Вижте коя зодия сте и какво ви предстои през годината!

Плъх : начало на бъдещ проект или нова връзка

Родените през: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

Годината на Дървения дракон е мечтаната възможност за започване на нов проект или на връзка, която ще се развие на спокойствие през 2025 г. Възползвайте се от небесните аспекти, за да подготвите терена за това. През годината ще имате много хубави моменти на хармония и удовлетвореност.

Работа: Периодът започва с много добри възможности да се наложите и да покажете на какво сте способни. Настъпил е моментът да хванете бика за рогата. Второто тримесечие ще наложи повече размисъл за посоката, по която искате да върви професионалният ви път. В края на лятото ще се усети известно забавяне в дейностите, с които сте се захванали, но не изпускайте целта. Краят на годината идва със силен прилив на енергия, ще сте готови да посрещнете всякакви предизвикателства, за да стигнете до върха.

Пари: Още през първите месеци трябва да прегледате сметките си и да сложите ред в тях. През второто тримесечие е възможно домът ви да стане причина за разходи, може да се наложи ремонт, но трябва да внимавате той да не изцеди всичките ви спестявания. Въпреки харчовете за летните почивки в края на горещия сезон бюджетът ви ще се балансира. Ще посрещнете годината със стабилни финанси и ще влезете в новата уверени и спокойни.

 Любов: Ако сте семейни, ще трябва да вложите малко фантазия, за да освежите отношенията с партньора.

Свободните не трябва да се боят да поемат инициативата и да бъдат дръзки.

Като цяло годината е много благоприятна за тласък на сантименталния живот. Независимо дали сте се врекли пред олтара, или все още не, налице са всички условия за разцвет на чувствата и за постигане на пълно доверие с половинката ви.

Здраве: Започвате годината в много добра форма. Ще бъдете динамични и организирани и ще можете без затруднения да изпълнявате задълженията си. С каквото и да се захванете, ще имате достатъчно сили да го довършите. През есента са възможни известни неразположения, затова е важно да слушате организма си и да реагирате своевременно.

Вероятно ще се наложи да спазвате по-здравословен начин на живот. В края на годината всичко ще си дойде на мястото, отново ще сте в топкондиция и ще можете да действате на няколко фронта.

Родените през: 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

Годината на Дървения дракон ще е интересна и вълнуваща за всички от знака вол, които искат да сменят работата си, да се издигнат професионално или да променят посоката на кариерата си. Сега е моментът да се търсят много контакти и да се действа решително. 

Работа: Звездите ви карат да мислите за амбициите си и желанията накъде да се развивате. Направете си професионална равносметка. Ако търсите промяна, второто тримесечие е идеалният момент за действие. Край на въпросите и съмненията, дошъл е моментът за предприемчивост. Есента ще е най-сложният период и е възможно тогава да настъпят трудности в комуникацията с колегите и шефовете. В края на годината късметът ви се усмихва и ще сте способни да преместите планини. Ако търсите възможност за кариерно развитие, ще откриете подкрепа във влиятелни хора, които ви ценят.

Пари: Независимо какво ще преживеете или в каква ситуация ще се озовете, финансовата ви стабилност няма да бъде разклатена. Винаги ще успявате мъдро да управлявате бюджета си и да държите разходите си под контрол. През лятото ще можете да се насладите на приятна ваканция, защото няма да имате притеснения от парично естество. В края на годината дори ще започнете да икономисвате за следващите зимни празници.

Любов: За родените под знака на Вол 2024 г. обещава да е период на романтични приключения като е възможно да срещнете сродната си душа и в чужбина. Много е възможно това да се случи по време на пътуване и впоследствие да се наложи да обмислите преместване в друга страна, за да се съберете с партньора си. Дори ако този сценарий не се отнася пряко за всички хора от знака Вол, знайте, че една романтична среща може да промени хода на живота ви.

Здраве: Още в началото на годината ще се наложи да внесете промени в начина си на живот и да се грижите повече за себе си. Не бива да позволявате стресът да вземе връх, трябва да се отворите към външния свят, да излизате по-често и да се срещате с приятели, това ще се отрази добре на психиката ви и ще ви помогне да гледате оптимистично на живота. В края на годината ще се наложи да предприемете обратния ход – да оставате повече насаме със себе си, да бъдете сред природата, за да заредите батериите си.

 

Тигър: промени, предизвикателства, повишение

Родените през: 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022

Родените под знака на Тигъра също са обхванати от желание за промяна. При тях е много възможно да става дума за смяна на местоживеенето или на жилището. Освен това на хоризонта ще се появят финансови и материални успехи, изгодни повишения и реализация на амбициозни проекти. 

Работа: Възползвайте се от всички появили се възможности да заздравите ситуацията си в службата. Няма да е зле да повишите още квалификацията си и да структурирате познанията си, защото около средата на годината не е изключено на хоризонта да се появи възможност за заемане на по-висок и отговорен пост. През есента е добре да внимавате в отношенията с колегите, защото не всеки ви мисли само доброто. Изобщо, през цялата година трябва да сте много адаптивни, за да посрещнете без стрес бързо променящата се професионална среда.

Пари: Внимавайте да не харчите повече, отколкото печелите. През пролетта настъпва благоприятен период за инвестиции и възможност за покупка на жилище, пък било то и с кредит. През цялото време ще сте способни много добре да балансирате бюджета си. Ще завършите 12-те месеца доволни от финансовото си положение и състоянието на сметките ви.

Любов: За родените под знака на Тигъра  2024 г. ще е ключова по отношение на романтичните връзки. Обвързаните, които чувстват изхабяване в любовта, ще имат силата и яснотата на ума да вземат трудни решения, включително раздяла, ако е необходимо. Други Тигри ще се втурнат с главата напред в неизвестното и ще се срещнат с нови хора. Тогава ще откриете, че вашият естествен чар привлича тълпа от почитатели. Ако на хоризонта се появи голямата любов, ще преобърне плановете и живота ви с главата надолу.

Здраве: Тигърът се отличава със своята устойчивост, решителност и воля, които му помагат винаги да поддържа добра форма и да обръща внимание на всеки появил се здравословен проблем. Родените под този знак са работохолици, но в същото време знаят кога да спрат, за да презаредят, още повече че на моменти се чувстват изтощени заради големите предизвикателства, пред които ги изправя Дървеният дракон. Но благодарение на антуража си от добронамерени приятели и роднини ще завършат годината в много добро физическо и психическо състояние.

Дракон: Дързост - поемайте риск

Родените през: 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024

Това е вашата година, която ви дава изключителна енергия. По отношение на кариерата вятърът духа в платната ви. 2024-а е благоприятна за еволюция, иновации и поемане на риск. Дързост, увереност, харизма - вие държите всички карти. Едно-единствено нещо може да ви спъне – вашето вродено недоверие.

Работа: Ще имате много възможности да блеснете в кариерата. Проектите ви ще вървят гладко, ще имате много творчески идеи и сили да ги осъществите. Не се колебайте да вървите напред. Второто тримесечие е чудесен период да доведете докрай важни преговори, да подпишете договор или да получите повишение с повече отговорности. Или да стартирате собствен бизнес. В края на периода ще имате време и възможност да направите равносметка на всичко постигнато, за да обмислите инициативите си за 2025 г.

Пари:  Може да си позволите разходи за обновяване на интериора на дома ви или за обогатяване на гардероба си, но се пазете от харчове, които могат да дестабилизират бюджета ви. През пролетта ще имате възможност за значителни доходи, най-вероятно от повишение на заплатата или успешни инвестиции. Повишеното ви материално състояние ви дава стабилност и спокойствие за бъдещето.

Любов: Родените под знака на Дракона ще преживеят една изключителна година на сантиментално ниво, а елементът Дърво ще внесе перфектната хармония в чувствата им. 2024-а, вашата година, ще бъде белязана от решаващи моменти като сватби и поява на деца. Неочаквани срещи могат да доведат до страстни и трайни отношения. Естественият ви чар ще бъде в своя връх и това ще ви направи неотразими в очите на много почитатели.

Здраве: Внимавайте с малките хронични болежки, не ги подценявайте, тъй като могат да объркат всекидневието ви. Опитвайте се внимателно да слушате организма си и да отговаряте на неговите нужди. През лятото непременно си позволете макар и кратка ваканция, за да смените обстановката и да изпуснете парата. Имате най-вече нужда да се наспите добре. Ще завършите периода в топформа и с много сили да довършите започнатото.

Заек: Всичко върви по ноти, внимавайте с разходите

Родените през: 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023

Годината на Дървения Дракон ще помогне на родените под знака на Заек да определят по-точно своите желания, да ръководят по-умело действията си и да слушат повече сърцето си. Периодът е много добър за намиране на равновесието в живота. Всичко се организира според това, което искате.

Работа: Отделете внимание да обмислите добре възможностите си и средствата за осъществяването им. Не се разпилявайте и се прицелете в приоритетите си. Изпитвате вътрешна необходимост да се развивате в по-здравословна, уравновесена и не толкова конфликтна среда. Всичко ви подтиква да подобрите условията си за работа. Ще имате много интензивно лято, през което ще се дистанцирате от всекидневието и ще прецените нещата отвън. В края на годината ще сте много организирани и концентрирани да постигнете целите си.

Пари: През първата половина на 2024-а се налага дисциплина за ограничаване на разходите, за да нямате търкания с банките, ако обслужвате кредит например. Няма сериозен риск за финансите ви, просто се налага предпазливост. Наложи ли се, не се колебайте да поискате подкрепа на роднина или приятел, но внимавайте за "доброжелатели” извън най-близкия кръг. Все пак в края на 12-те месеца ще успеете да завършите с добър баланс.

Любов:  Тази година обвързаните ще изпитат безусловната любов на партньора си, укрепвайки съществуващите връзки. За необвързаните 2024 г. обещава да бъде ключова. Значителна среща може да ви отведе по пътя към брак или гражданска връзка и след това ще отворите нова вълнуваща глава в любовния си живот. Пригответе се да изживеете любовна история, която може да се окаже историята на живота ви. Драконът ще бди над вашите интимни преживявания, тъй като тези два знака са като двете страни на медала – противостоят си, но и се допълват.

Здраве:  Не подценявайте енергийните си запаси. Напредвайте в различните проекти със собствения си ритъм и отделяйте време за почивка. През пролетта е добре да направите необходимите промени в режима си, за да подобрите жизнеността си – отделяйте повече време за движение на чист въздух. Ако пушите, опитайте да откажете вредния навик. Всеки път, когато това е възможно, търсене начини да се отървете от принудите на всекидневието. В края на периода ще работите изключително интензивно по професионалните и семейните си задълженията и е възможно да усетите умора.

Змия: Ключова за кариерата, вземате важни решения

Родените през: 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Вълнуващи предизвикателства, които отговарят на вашите ценности и цели, са на хоризонта. Така че не се колебайте, давайте напред! Драконът ви насърчава да се впуснете в нови мисии. Вашата емпатия и интуиция ви придружават през цялата година. Иначе казано – година, в която в живота ви ще настъпят важни  събития.

Работа: През началния период от годината трябва много добре да структурирате плановете си и да бъдете пределно концентрирани. Постепенно навлизате в ключов момент за кариерата. Ще се наложи да правите избори и да вземате важни решения за бъдещото си развитие. На моменти външни обстоятелства ще изглеждат като пречка на дейността ви. Но с вашата адаптивност и изобретателност ще успеете да се справите. Крайният резултат ще е позитивен и всичко по пътя ви ще се подреди в правилната посока.

Пари: В началото на годината ви очакват непредвидени разходи. Доста бързо обаче ще успеете да наваксате разходите. Възможно е това да стане благодарение на заслужен, но неочакван бонус. Това ще ви даде възможност да не се притеснявате, да излизате повече, да се забавлявате и да си правите малки подаръци за собствено удоволствие. В края на годината е добре да обмислите как да защитите от инфлацията парите, които сте успели да спестите.

Любов: За много представители на знака Змии 2024-а ще е година на голямо развитие на сърдечните дела. Ще трябва да се сблъскате и с романтични или семейни предизвикателства, но ще останете непоколебими пред проблемите. Освен това ще предложите ефективни решения. Тази година ще ви даде възможност да преоцените чувствата си, да направите равносметка на живота си и да вземете информирани решения за укрепване или пренасочване на вашите взаимоотношения. Любовта ще намери своето място в живота ви, ще ѝ отделите цялото внимание и място, което заслужава.

Здраве: Следващите 12 месеца носят много движение и пътувания. Няма да ви сдържа да стоите на едно място. Налагате си да се храните здравословно и това ви дарява с енергия да осъществите планираните пътешествия. Ще завършите годината в много добра форма, защото ще успеете да постигнете най-важното – физиката и психиката ви да работят в синхрон.

 

Кон : Кураж, ако търсите нов импулс в кариерата

Родените през: 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

За родените под китайския знак на Коня освен лятото, когато срещате някои трудности и когато нервите ви са подложени на изпитание, 2024 г. ще бъде доста приятна година. Ще се изправите пред  приключения и обновление. Нова позиция, нови отговорности - откриват се няколко възможности за развитие. Използвайте своята проницателност, за да направите правилния избор.

Работа: Заниманията ви изискват някои корекции, така че трябва да сте концентрирани, за да успеете да ги направите. През второто тримесечие трябва да изоставите колебанията и да проявите кураж. Това е благоприятен момент за всички от знака Кон, които търсят нов импулс в кариерата си. В процеса ще има неизбежни пречки, затова се опитвайте да избягвате сблъсъци и конфликти. В края на годината обстановката се успокоява и започвате да напредвате според желанията си.

Пари: Началото на периода ще донесе известно затягане на колана. Ще имате много финансови задължения, към които трябва да се отнесете отговорно. Към средата на годината ще можете да поемете дъх, защото ще сте изчистили основните дългове. Постигнатото равновесие ще ви даде импулс за по-големи харчове, но се налага да останете предпазливи. Премия през последното тримесечие ще ви донесе мечтаната финансова стабилност. 

Любов: За представителите на знака Кон 2024-а обещава да бъде година на щастливи промени в любовта. Ще възприемете положителна визия за любовния си живот, ще цените изненадите и неочакваните обрати. Независимо дали сте във връзка или необвързани, подгответе се да преживеете удивително развитие, което може да преобрази възприятието ви за най-прекрасното чувство. Годината е благоприятна за среща с любовта по изненадващ начин или дори за преживяване на история, която ще ви се стори почти приказна.

Здраве: Имате достатъчно сили да се справите с всички ангажименти. Ще имате момент на пролетна умора, но тя няма да ви извади от релсите. Годината ще завърши с оптимизъм, защото ще се чувствате в по-голямо съгласие с вътрешния си свят, отколкото през месеците преди това. През цялата година трябва да поддържате добрите си навици за хранене и движение, помислете за практикуване на нов спорт.

 

Коза: Неочакваното е в изобилие, избягвайте капаните

Родените през: 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

Ако сте родени под китайския знак на Козата, през 2024 г. ще имате достъп до много възможности да промените ситуацията си. От вас зависи да ги забележите и да се възползвате от тях. Това е добра година за предприемане и умножаване на инициативи, независимо от сферата. Знайте как да се възползвате от късмета.

Работа: Вашите професионални качества са високо оценени, но трябва да работите още върху гъвкавостта си. Съсредоточете се върху способността си да се адаптирате, защото тази година неочакваното е в изобилие! Избягването на капаните зависи от приспособимостта към всякакви ситуации. През цялата година отношенията на работното място ще са конструктивни, като особен успех ще имате, ако работите в екип. Перспективни бизнес партньорства се очертават в средата на годината.

Пари: Пазете се от безполезни харчове, ще се гневите сами на себе си. Към средата на годината успявате да си наложите финансова дисциплина и предпазливост. През лятото пак може да излезете на червено заради твърде разточителни ваканции и пътешествия. Независимо че опитвате непрекъснато да си правите сметките, годината като цяло няма да е много лека от финансова гледна точка.

Любов: Необвързаните ще бъдат разглезени от богатия избор! Вашият чар е в своя пик, особено през първата половина на годината. Ако вече сте във връзка, ще споделите моменти на върховно щастие. Това е привилегирован период да консолидирате връзката си и да подновите ангажимента си. Какъвто и да е семейният ви статус, ще залагате на съблазън, чувственост, споделяне, любопитство. Онези, които предишната година са преживели тежка раздяла, ще успеят окончателно да сложат точка и ще са готови за ново начало. 

Здраве: Независимо от природната устойчивост на родените под знака на Козата, те няма да бъдат пощадени от умора и стрес. Със затоплянето на времето жизнеността и динамиката ще започнат да се завръщат. Промените в обстоятелствата няма да се отразяват толкова дълбоко. Налага се да вземате бързо мерки при всяко неразположение. Само така ще завършите годината без сериозни здравословни проблеми и ще успеете да се справите със задачите си.

 

Маймуна: Излъчвате чар, а енергията ви е безгранична

Родените през: 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Предстои ви отлична година. Излъчвате чар и добро настроение и се възползвате от безгранична енергия. Във ваш интерес е да поддържате добри отношения с началниците и колегите си. На мнозина Годината на Дървения Дракон ще донесе изобретателност, фантазия, творчество. Ще се чувствате добре в собствената си кожа.

Работа: В професионален план ще отделите много усилия за подобряване на вашите технически или технологични умения. Ще се заемете с нови проекти, включително такива, които може да изискват значителни инвестиции от ваша страна. Бъдете готови да се сблъскате с неочаквани конфликти и проблеми, но знайте, че ще намерите също толкова изненадващи решения. Вашата изобретателна и адаптивна природа ще ви позволи да постигнете значителен професионален напредък. Новаторската ви природа, способна да мисли извън рамките, ще бъде изключително полезна през тази година.

Пари: Избягвайте рисковани спекулации. Бъдете нащрек за пазарните колебания, за да увеличите максимално своите финансови и материални печалби. Покупките ви трябва да бъдат много добре премислени, без излишества, но и без да правите компромиси с качеството. Понякога имате склонност да харчите прекалено, за да зарадвате близките, но в средата на годината ще се наложи да въведете ред.

Любов: През 2024 г. някои представители на знака Маймуна може да почувстват необходимостта да се освободят от ролята си на спасител в своите романтични, семейни и приятелски отношения. Ще разширите социалния си кръг и ще срещнете нови и вълнуващи хора. Може дори да получите няколко романтични покани и да се появи нова любов. Това ще ви извади от зоната на комфорт. Внимавайте с ексцентричността на приятел или роднина, който ще се опита да изгради репутация на ваш гръб, като използва вашите социални контакти. Със сигурност ще преосмислите тази връзка.

Здраве: Подгответе се, че в началото на периода ще трябва да се справите с някои хронични болежки, за да не ги оставите да ви вгорчат всекидневието. Пролетта е идеален период да потърсите мнението на специалист, който да ви помогне да реорганизирате дневния си режим и за започнете да се храните и спите по-добре. Не разпилявайте енергията си и не надценявайте силите си.

Петел: чудесно време за активен социален живот

Родените през: 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

В китайската година на Дървения дракон вашият социален живот е в светлината на прожекторите. Приятелите, колегите или началниците ви, но също и вашите близки ще заемат специално място в живота ви. Ще дадете приоритет на слушането и диалога. Това е чудесно време за нови връзки. Вашата личност влияе силно на околните.

Работа: Професионално имате множество опции. Ще получите възможност да покажете степента на своите таланти и умения. Нови отговорности, нова позиция, стартиране на дейност или бизнес ви очакват зад ъгъла. Не е изключено очевидният ви късмет да предизвика клевети от завистливи колеги или конкуренти. Въпреки че тези ситуации може да бъдат изнервящи, те ще ви позволят да разберете истинската природа на тези хора и да ги поставите на мястото им. Ще преодолеете интелигентно препятствията, които стоят на пътя ви.

Пари: Във финансово отношение ще се окажете в добра позиция, с перспективи за увеличение на заплатата или подобряване на условията на труд. В средата на годината е възможно да получите допълнителен бонус или наследство, което да ви даде значителна материална сигурност. През цялата година няма да имате затруднения да управлявате портфейла си.

Любов: Повечето Петли ще бъдат особено харизматични и ще привлекат много хора в обкръжението си. От друга страна, може да срещнете трудности при избора на идеалния партньор. Ако вече сте във връзка, това ще е периодът да планирате и реализирате красиви проекти заедно. Любовният ви живот ще бъде белязан от положителна енергия и ентусиазъм, което ще ви позволи да изградите по-силни връзки или да откриете нови хоризонти с партньора си.

Здраве: Имате запас от енергия. Не правете грешката да я инвестирате прекалено много в работата си и избягвайте ненужния стрес. Запазването на жизнеността ви е много по-добър избор. Дори и да мислите, че нямате нужда от това, подарете си истински моменти на почивка и отпускане. Не товарете прекалено съзнанието си с тревоги за бъдещето, радвайте се на момента.

 

Куче: нови перспективи, отворете очите си за тях

Родените през: 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

Ще ви се открият нови перспективи, дръжте очите си отворени! Ако не обичате да ви натискат, тази година може да ви се налага да отстъпите. Бъдете много внимателни, за да поддържате темпото си. През първата половина на 2024 г. ще поставяте приоритет върху дейността си, а от лятото нататък ще се стремите да бъдете повече на разположение за близките си, приятелите или партньора си.

Работа: В професионален план очаквайте чести и понякога объркващи промени. Въпреки тези препятствия ще имате възможност да сключите успешни сделки и да надминете конкуренцията. Не е изключено във вашия сектор на работа да се случат затруднения, които да принудят компанията да направи значителни съкращения. Моментът няма да е лек, но вие имате шансове да запазите поста си. Възможно е през лятото да усетите необходимост да смените професионалната си сфера. Или ще ви предложат проект, който ще погълне цялото ви внимание поне до края на годината.

Пари: Ще успеете да развиете нови източници на доходи. Въпреки че някои финансови обещания може да не се сбъднат според очакванията, не трябва да позволявате това да ви обезсърчава. Ще намерите алтернативни решения, които ще се окажат много полезни в дългосрочен план. Ще получите шанса да печелите повече и да живеете по-добре. 

Любов: За родените под знака Куче 2024-а обещава да бъде година на романтични приключения с редуване на възходи и падения. Бихте могли да преживеете например наистина вълшебни моменти, но също така да се сблъскате с неочаквани и понякога разочароващи ситуации. Тази година ще изисква проницателност и непредубеденост в любовта. Преместване в друга държава или град може да помогне да изградите живота си на нови основи. Ако сте семейни, много е важно да разговаряте с партньора си, да бъдете максимално искрени и да обсъждате с него всички проблеми.

Здраве: Вие сте чувствителна натура, преживявате много, затова трябва да опитвате да се абстрахирате повече от неблагоприятните външни фактори, за да опазите психиката си. През втората половина на годината оптимизмът ще ви завладее и тогава нямате равни в енергичността и активността си. Няма да искате да стоите на едно място, ще пътувате и ще спортувате.

Прасе: бъдете смели, но и предпазливи

Родените през: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

Няма да пропуснете нито една възможност да консолидирате знанията си и да стабилизирате професионалната или романтичната си ситуация. Всичко ви кара да се приземите и да стабилизирате позициите си. Това е период на строителство. Навиците и рутината ще бъдат разтърсени, а качествата ви ще бъдат оценени.

Работа: Понякога е по-добре да изберете пътя на дипломацията, когато възникнат разногласия. Дори и да сте в рамките на вашите права, бързото разрешаване на конфликти е най-добрият вариант. Вашите способности ще бъдат възнаградени с бонус или повишение. В професионален план тази година ще бъде пълна с изненади и положителни обрати. Много врати ще се отворят и просто ще трябва да направите крачката, за да получите позиция, която ви подхожда. Може дори да има смяна на ръководството в компанията и ще бъдете повишени или предложени за пост, на който ще имате собствен екип. Трябва да бъдете методични и да не оставяте нищо на случайността.

Пари: Вашите финансови инвестиции ще претърпят значителен ръст, а неочаквана печалба дори може коренно да промени начина ви на живот. Родените под знака Прасе обаче, които поемат прекомерни рискове или са безразсъдни в управлението на финансите си, ще срещнат значителни трудности. Годината на Дървения дракон ви приканва да бъдете смели, но и предпазливи, да разчитате на динамичната енергия, като същевременно останете бдителни пред потенциални ексцесии. 

Любов: Представителите на знака ще бъдат популярни през 2024-а, но това повишено внимание може да се окаже нож с две остриета. Няма да можете да вземете решение и тази нерешителност може да доведе до пропускане на среща със сродна душа. Ще преживеете серия от обрати от всякакъв вид, което идеално илюстрира контрастите, характерни за годината на Дървения дракон. В крайна сметка ще завършите периода с положителна нотка и може би с по-добро разбиране на това, което искате да изпитате в една връзка.

Здраве: Драконът възбужда апетита ви. На моменти сте склонни да се угощавате повече от допустимото. Храненето с приятели или семейството допринася за доброто ви настроение, но внимавайте с излишните калории. Дори ако спортът не е силната ви страна, малко упражнения ще ви донесат голяма полза. 

Източник: 24 часа

ключови думи:
кетайски хроскоп

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май