Знаците, че бившият ви е забравил, и продължава напред

Знаците, че бившият ви е забравил, и продължава напред

Ако сте приключили връзката си, но все още имате чувства към бившия си, вероятно и мислите ви са постоянно насочени към него. Има признаци обаче, че той ви е превъзмогнал и е по-здравословно за вас вие също да продължите напред, вместо да задълбавате в миналото и да искате да го възобновите. 

Кои са признаците, че бившият ви е превъзмогнал и е продължил напред?

Всячески ви избягва, не търси контакт с вас
Ако бившият ви се държи дръпнато, когато го търсите, избягва контактите с вас, не ви отговаря дълго време или изобщо не инициира пръв контакти с вас, това е повече от ясен знак, че е продължил напред. Щом той не иска да говори с вас, да ви вижда и да отговаря на съобщенията ви, значи е по-добре за вас да спрете да дълбаете в миналото и да направите същото като него – да продължите напред. 

Тласка ви да намерите нов партньор
Ако бившият ви ви насърчава да си намерите нов партньор, това е ясен знак, че той няма абсолютно никакви намерения да се върне при вас. Спрете да се надявате, че нещата ще се върнат постарому, защото този знак е повече от ясен.

Той самият има нова половинка
Нещо повече – ако бившият ви е намерил нова половинка, с която има връзка, това подсказва, че усилията ви във възстановяване на отношенията ви са безсмислени. Направете като него, продължете напред. Колкото по-бързо го направите, толкова по-лесно ще превъзмогнете болката. 

Иска от вас да върнете подаръците, които ви е подарил
Ако си иска подаръците обратно, това подсказва не само че е спрял да ви обича, но и че не заслужава любовта и вниманието ви. Човек, който се интересува от материалното, което ви е подарил, никога не ви е обичал. Помислете над това, защото ще ви помогне да превъзмогнете чувствата и носталгията по миналото с него. 

Изтрил ви е от социалните си мрежи
Ако бившият ви е премахнал от контактите си в социалните мрежи, приемете това като явен знак, че няма смисъл да полагате усилия да си го върнете. Той ви е превъзмогнал. Дори нещо повече – той изобщо не се интересува какво ще се случва с вас оттук нататък. Обърнете погледа си към настоящето и бъдещето. Това ще ви помогне да отворите сърцето и емоциите си към нова, щастлива любов, която ви очаква. 

ключови думи:
отношения

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май