Новолунието във Водолей: Какво да очаква всяка зодия

Новолунието във Водолей: Какво да очаква всяка зодия

Вече навлязохме в месеца на любовта и втория от 2024 година. Както и да сте започнали годината, февруарското новолуние ще бъде вашето напомняне да приемете себе си такива, каквито сте, както и да помислите нестандартно и да се възползвате от изненадите на живота.

В петък, 9 февруари 2024 г. Луната се свързва със Слънцето в знака Водолей, вдъхновявайки колективния напредък, като същевременно ни дава нов тласък за всякакви големи и необикновени идеи. Духовното значение на февруарското новолуние е изцяло свързано с безграничната любов към себе си, поставяне под съмнение на статуквото, подхранване на ценните приятелства и търсене на близост с любими хора.

Астрологично погледнато, новолунието е момент за почивка и саморефлексия, когато си поставяте цели и изяснявате намеренията си за предстоящите седмици.

"От духовна гледна точка новите луни са чудесни за "засаждане на семена" и нови идеи, които се надяваме да достигнат пълната си кулминация до края на лунния цикъл", обяснява астрологът Дженифър Невил пред Bustle.com.

Знакът на февруарското новолуние, Водолей, представлява бъдещето, което означава, че то ще е космически заредено с надежда. Имайте предвид обаче, че ексцентричният въздушен знак също символизира и бунта, карайки ви да предизвикате обществените очаквания и да проявите качествата, с които се откроявате (дори и те да ви карат да се чувствате самотни).

С други думи, приемете смело своето бъдещо Аз, като поставите под въпрос своите вярвания.

Нещо повече, тъй като новолунието във Водолей прави силен квадратен аспект с Уран, който пък е планетарният владетел на знака, то може да доведе до наистина неочаквани обрати.

Все пак Водолеят е свързан с бунта срещу тенденциите и предизвикване на статуквото.

В духовен план новолунието във Водолей насърчава сътрудничество и подхранва вашите приятелства. Благодарение на влиянието на Уран, Водолеят е далновиден и способен да си представи по-доброто бъдеще.

Въпреки това февруарското новолуние ви подтиква и да погледнете логично на по-голямата картина, като това каква е целта ви и какви радикални промени трябва да направите, за да синхронизирате настоящия си живот с бъдещето.

"Новолунието във Водолей винаги е чудесно време за определяне на дългосрочни намерения, които се надяваме да се осъществят, като се замислим за това, което все още ни се струва невъзможно", обяснява още Невил.

Въпреки че тези резки промени могат да бъдат твърде интензивни, благоприятният тригон с Южния възел, който е във Везни от юли 2023 г., ще ви даде повече яснота при раздялата с нежеланата енергия.

Енергията на въздушния знак при тази нова Луна подтиква към иновативни идеи - обърнете внимание на тези, които възникват по това време, дори и да са странни. Водолеят често предлага креативни решения за трудни ситуации.

"Взаимодействието на това новолуние с непредсказуемата и ексцентрична планета Уран може да доведе до неочаквана възможност, която сте чакали и може да се появи чрез работа в екип или излизане с приятели", обяснява още астрологът.

От друга страна, Водолеят е независим знак, който може да предизвика чувство на самота. Възползвайте се от тази възможност да се обърнете към себе си и да оцените това, което ви прави уникални.

Какво да очаква всяка зодия от Новолунието във Водолей

Овен
Февруарското новолуние ще ви подтикне да действате в екип, да се присъедините към общности или да се свържете с другите, тъй като започва период за социално сближаване. Можете също така да се свържете отново със стари приятели и да създадете нови връзки, като някой може дори да се намеси и да ви помогне да напреднете към голяма своя цел.

Телец
Новолунието през този месец ще донесе успехи в професионалния ви живот. Помислете за следващите си големи амбиции и как точно искате да се придвижите към тях. Повишение, нова работа или други ползи може да са точно зад ъгъла за вас, стига да положите нужните усилия в правилната посока.

Близнаци
Отворете съзнанието си, защото Луната през февруари ви тласка в нови посоки за личен и интелектуален растеж. Пригответе се да мислите "извън кутията". За вас около Новолунието могат да се появят възможности, свързани с образование, медии, пътуване.

Рак
Време е да се изправите пред фактите. Новолунието може да извади наяве отричани истини във вашите взаимоотношения, но в същото време да ви тласне да бъдете уязвими и да се сближите с околните. Имайте предвид, че активите, заемите и инвестициите също могат да се окажат доходоносни и изгодни сега.

Лъв
Време е обърнете внимание на връзките в живота си. Февруарското новолуние ви насърчава да се слеете и сближите с някого, когото цените. Възможностите за това може да се появят изненадващо, давайки ви шанс да дадете обещания, да се преместите, да се сгодите или дори да се ожените. Ако сте необвързани, пътя ви може да пресече важен за вас човек.

Дева
Новолунието този месец ви зарежда с енергия да рационализирате плановете си и да станете още по-ефективни. Вероятно е да поемете повече отговорности и проекти в работата си. Ако пък сте в търсене, можете да намерите идеалната работа или доходоносен клиент. Обърнете внимание на своето здраве, особено чрез диета и фитнес.

Везни

Новолунието този месец ще ви накара да виждате всичко по-ясно и ще ви зареди с огнена страст към живота. За вас тази Луна е най-романтичната за годината! Ако сте несемейни, отворете съзнанието си, за да намерите връзка със сродна душа. Ако сте във връзка, се насладете на тази енергия, като внесете повече смях и секси моменти в своята рутина. вдъхновени" по това време.

Скорпион
Домашните проблеми ще бъдат на преден план за вас около февруарското новолуние. Може да възникне внезапно преместване или обновяване у дома. Новолунието обаче може също така да ви принуди да се активизирате и да се заемете със семеен въпрос, който е назрявал отдавна. Ако е така, направете всичко възможно да подкрепите роднините си.

Стрелец
Февруарското новолуние може да ви помогне да погледнете на живота си от нова гледна точка и да промените темпото на ежедневието си. Може да започнете да работите по важен проект, свързан с писане, говорене, реклама или комуникации. Също толкова вероятно е да ви се прииска да резервирате малка почивка до близка локация.

Козирог
Това новолуние ще ви направи магнит за пари и финансови успехи. Подгответе се за подобрение в материален план, което ще дойде под формата на повишение на заплатата, нова оферта за работа или доходоносен клиент. Обмислете начини да инвестирате тези пари, но също така може да се поглезите с нещо красиво и скъпо.

Водолей
Водолеи, вече обяснихме, че това Новолуние е пряко свързано с вашия знак и вашата управляваща планета. Вселената ви се усмихва, защото "това е най-важното новолуние за вас през 2024 г. През седмицата след събота направете стъпки, за да се утвърдите и да действате по списъка си с най-важните си цели за годината, пише Една.бг.

 

 

ключови думи:
новолуние

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май