От кои жени мъжете бягат като дявол от тамян?

От кои жени мъжете бягат като дявол от тамян?

Ако не можете да започнете връзка или да постигнете разбирателство с някой мъж от дълго време, проверете дали имате тези пет поведенчески характеристики. Именно те отблъскват всички господа от една жена.

1. Не сте готови да давате, но искате да вземете

Много често срещан модел в отношенията между жена и мъж, когато от мъжа се изисква буквално всичко: внимание и подкрепа, без значение морална или материална. Доста удобна позиция за една дама, но здравата връзка е свързана с взаимен обмен. Енергия, време, емоции и всякакви други ресурси. Когато изисквате, но не давате в замяна, партньорът ви просто се изморява и си тръгва.

2. Нямате чувство за вътрешна сигурност

Нашите страхове не могат да не влияят на отношенията ни с хората. Безпокойство, прекомерна грижа за партньора, ревност - всичко това са прояви на вашите собствени страхове. Разбира се, те пречат на създаването на отношения с мъжете.

3. Не подкрепяте мъжа си

Всяка връзка се основава на реципрочност, така че трябва да разберете, че мъжете понякога също се нуждаят от подкрепа. Похвалете партньора си, уведомете го, че сте там и сте готови да помогнете, създайте подкрепящата среда, от която се нуждае.

4. Играете ролята на майка, но не и на партньор

Един възрастен мъж, който иска да създаде собствено семейство, не се нуждае от прекалено защитна и заядлива партньорка, която вдига скандали заради непочистена чаша след себе си. Такива момичета, като правило, рано или късно си отиват. И освен това, ролята на майка в живота му отдавна е възложена на друга жена.

5. Нямате добра комуникация във връзката си

Тъй като не можем да четем мислите си, комуникацията е в основата на всяка връзка. Разбира се, много по-лесно е да таиш злоба и да не говориш за това. И когато се натрупа цяла купчина такива оплаквания, просто избухвате. Но ако целта ви е да създадете добри отношения, научете се да общувате с партньора си, включително на неудобни теми.

Ако сте открили някой от проблемите си, това вече е голяма стъпка към разрешаването му. Анализирайте какво точно е станало първопричина за това отношение към мъжете? Ако не можете да направите това сами, не се колебайте да се свържете с специалист. Няма нищо срамно да намериш себе си и здравословна връзка със света.

ключови думи:
близки отношения

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май