Признаци, че любимият изневерява

Признаци, че любимият изневерява

1786871

1. Мобилният телефон винаги е с него Първият тревожен симптом е именно този апарат и по-конкретно ако мъжът в буквалния смисъл на думата не го изпуска от ръце. Той е с него навсякъде – в банята, в тоалетната, на балкона, защото на чист въздух по-добре се чувало. Той през цялото време пише дълги съобщения, а на въпроса ти отвръща: "Просто обсъждам бизнес план и новите идеи с колежката". А лицето му е толкова щастливо, сякаш е вкарал в банката един милион.

2. Хляб не ни трябва – работа давай Той изведнъж заобичва омразната работа. По цял ден прекарва в офиса, направо гори в работата, както има една дума. В работата си е стихия, незаменим е и понякога му се налага да остане до сутринта! Не бъди твърде доверчива. Той работи нощем? Защо не провериш?

3. Той има нови приятели От статистиката и от житейския опит знаем, че повечето си приятели придобиваме в подрастващата възраст, а също когато сме много млади – в училището, университета и дори в детската градина. Да завържеш стабилни контакти в зряла възраст е много по-трудно. Но ето, че той опровергава статистика и намира много нови приятели. Те го канят на футболен мач (който не ти е интересен) или на мъжки запивки (той е толкова уморен и трябва да разпусне). Съществуват ли обаче такива приятели или по-скоро те са измислени. Може срещите му с въпросните "приятели" да са алиби за нещо друго...

4.Той е станал много отзивчив Той лети за помощ на приятелите сякаш е Батман. Изведнъж всички се сещат за него, само той може да откара първата си учителка в болницата посред нощ. Или да хукне към приятел посред нощ, на който се свършил бензина в колата. Откъде ли се взеха толкова хора, които се нуждаят именно от неговата помощ, и защо ли той е станал толкова отзивчив? Преди не си забелязвала това.

5. Той е започнал да следи за външността си Разбира се, нищо лошо няма в това, още повече ако той го е правил и преди. Но ако по-рано биреното коремче изобщо не му пречеше, сега той е станал привърженик на здравословния начин на живот, започнал е да ходи на плуване, наел е персонален фитнес инструктор. Това са все поводи да се замислиш. Особено ако е започнал да се грижи повече за ноктите и дори да оформя нещо като маникюр, ако си сменя прическата. Всичко това са червени лампички.

6. Той е станал раздразнителен Всяка твоя молба предизвиква буря от негодувание. Ако преди си забравила да купиш хляб и си го молила да отскочи до хлебарницата, това не е предизвиквало у него реакция от типа на: "Къде ти е акълът? Ще се върна късно, всички магазини ще бъдат затворени, можеш сама да отскочиш, това няма да ти попречи". Такива реакция са свойствени на неверниците.

7. Той ревнува Той си мисли, че щом изневерява, тя също би могла да го направи. Става много подозрителен, напряга се, когато разговаряш с някого по телефона, внимателно те оглежда и сякаш те помирисва. Обземат го безпричинни изблици на ревност.

8. Той има нови увлечения Например ново хоби. Той вече не сглобява корабчета или самолетчета у дома, неговото увлечение е сериозно и изисква сериозни финансови разходи. Може би той се увлякъл по голфа или е влязъл в престижен клуб? Котенцето иска немалки разходи.

9. Сексът се е променил Привидно сексът като че ли е нормален, може би дори се занимавате с него по-често отпреди, пък и той е все така нежен както и през медения месец. Но душата ти не го чувства, вече всичко прилича на механично действие – нищо повече. Човек е устроен така, че промяната в живота, особено от емоционален характер рефлектират върху поведението. Той може и да ви лъже, но тялото не лъже и душата не може да бъде измамена.

За да не стигне мъжкото кръшкане твърде далеч и да не се превърне в трагедия за теб, не забравяй тези  признаци.


1786870

Източник: БГНЕС


ключови думи:
мъж изневяра признаци

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април