Антиздравословен пример: Даниел Радклиф

Или какво се случва зад маската на Хари Потър...?
Антиздравословен пример: Даниел Радклиф

Даниел Радклиф вече не е тийнейджър, но за хлапетата (в това число – и някои пораснали) ще си остане Хари Потър. И тази тенденция май няма да се промени скоро – и феновете на малкия магьосник, и онези, които никак не го харесват, още дълго ще отъждествяват британския герой със звездния му образ.

А Даниел буквално израстна пред очите на публиката като героя на Джоан Роулинг и така и не успя да реализира таланта си извън поредицата. Едва миналата година, на сцената на Бродуей, загатна за своите заложби в мюзикъл, който се прие повече от добре. Скоро предстои и първата му кино изява като възрастен - в хорър продукцията The Woman in Black.

Както стана ясно обаче, на детето-киночудо хич не му е било лесно през годините (общо над 10) – поиграло си е на руска рулетка със здравето си...

Степен на разрушителност: ниска (все още!)

justjaredИсторията: През юли миналата година, някъде около 22-рия си рожден, Радклиф се появи в елитното списание GQ. В огромното си интервю за изданието той сподели, че е имал сериозни проблеми с алкохола, при това за продължителен период. Признанието, че ги е преодолял много трудно не изненада никого, но по-нататъшните намеци за възрастта, на която започнал да се пристрастява, определено предизвикаха негодувание.

Всички знаем, че тийнейджърските години никак не са лесни, особено ако си известен, радваш се на огромно внимание и разполагаш със сериозни парични авоари. Самият Даниел признава, че в един момент му станало трудно да се забавлява без компанията на спиртни напитки. Бил ентусиазиран от идеята да живее като звезда и искал да се възползва от всичко, което съпътства този "статут".

Всичко започнало на снимачната площадка на "Хари Потър и нечистокръвният принц", чиято премиера беше през 2009 г. С течение на времето ситуацията започнала да излиза извън контрол - запоите зачестили, конфузните ситуации също. И след 21-вия си рожден ден през юли, 2010-та, актьорът решил да спре да пие. Това му отнело известно време, но сподели, че сега се чувства далеч по-добре.

Младежът признава, че е голям късметлия, защото нито един папарак не е успял да го заснеме в нелицеприятен момент.

justjared

Изводите: Ако трябва да сме честни, по онова време актьорът ту напълняваше, ту отслабваше. Доста съмнително, при положение, че това е по-характерно за жените, но изглежда просто е въпрос на лични тревоги и колебания.

Не можем да кажем, че Радклиф е успял да си навреди особено, което е чудесно. Надяваме се, че в бъдеще няма да се отдаде отново на порочната си зависимост към алкохола. Все пак бихме го посъветвали обаче да се отърве от слабостите си чрез спорт – хем ще възмъжее, хем ще има с какво да се разсейва ;)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май