Направете красиви кошници за деца

За мръсните дрехи!
Направете красиви кошници за деца

Омръзнало ли ви е да събирате мръсните дрехи от пода на детската стая? Предполагам, че не ви е особено приятно и да повтаряте многократно: "Прибери си дрехите!; Подреди си стаята!".

Ако всичко това е ежедневие в дома ви, то тази статия е специално за вас! Колегите от шведския сайт Bra vardag са измислили иновативен метод, с който по-горе споменатите изречения няма да бъдат повече изказвани на глас от вас, защото ще създадете забавен начин децата ви сами да прибират мръсните дрехи.

Препоръчвам ви да тествате този лесен, красив и удобен начин, с който ще внесете и сериозна подредба в детската стая. Така ще спестите и сериозно количество време за почистване!

1550204Bra vardag

За направата на красивите кошници за мръсни дрехи се нуждаете от следното:

3 броя метални кофи
1 корниз тип прът за пердета
3 броя куки
4-10 винта в зависимост от начина на закачане на корниза
1 брой отверка
Евентуално бормашина за продупчване на дупки в стената
Тебешир

1550208Bra vardag

Първа стъпка:
Нарисувайте потник на един от металните кошници. Този кош ще се ползва за мръсно бяло пране.

1550206Bra vardag

Втора стъпка:
Нарисувайте на втората кошница чорап. Тази кошница ще се използва за дебели дрехи и фини материи. На третият кош нарисувайте панталони, който ще се използва за цветно пране.

1550207Bra vardag

Трета стъпка:
Закрепете държачите на корниза към стената на височина удобна за детето. За целта използвайте бормашината или отверката в зависимост от вида на стените, които имате в дома си. Уверете се с помощта на нивелир, че корниза е в изправно състояние. Сложете куките на корниза, а на тях закачете металните кошници. 

1550203Bra vardag

Сега остава под формата на игра да научите детето/ децата в дома ви как да използват монтираните от вас метални кошници на стената. Първоначално ще ви се наложи да покажете как събирате и хвърляте в кошниците мръсните дрехи от пода, след което да приканите и децата към тази полезна за тях игра.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април