Сбогом, коледна украса!

Ще се видим след около 11 месеца
Сбогом, коледна украса!

Ето че вече е Йордановден и буквално след още няколко дни и ще се наложи да се разделим с коледната украса, за съжаление!

Да си призная, спокойно мога да изкарам с нея до Великден, но някак е неудобно, а и познавам още един човек, който съумя да живее с коледни пердета на прозореца буквално в рамките на цяла година.

Не ви съветвам да правите като него! Беше се прочул в града и дори идваха мнозина любопитни развеселени съседи да си правят снимки пред къщата с въпросните пердета.

1621111Thinkstock/Guliver

Най-добре е щателно да сгънете коледната украса и да я върнете обратно в кашоните, от които сте я извадили.

Ясно е, че ще има страдание, но в крайна сметка ще я извадите отново след по-малко от 11 месеца, така че си заслужава да заложите на някакъв друг вид декорация, която да внесе също такива положителни емоции в съзнанието ви, както и коледната.

Сигурно сте от онези домакини, които си задават въпроса – откъде да започна?

Започнете от коледната елха – тя със сигурност е най-болезнената част от събирането на коледната украса. След като приключите с нея спокойно можете да се насочите към прозорците, свещниците, кърпите, пердетата и ако все още имате неразопаковани подаръци, в което силно се съмнявам е време да ги премахнете и тях от видните места.

Не забравяйте внимателно и логично да подреждате играчките и украсата, за да ви е лесна за разопаковане за следващата Коледа. Освен това трябва да внимавате със стъклените играчки, за да не счупите някоя от тях без да искате.

Добре е да не поставяте кашоните на прашно място, в противен случай можете да бъдете неприятно изненадани следващия път.

И най-накрая не забравяте да изчистите къщата, за да премахнете и най-малките лъскави следи от вече изминалите празници! За финал можете да се наградите с чаша червено вино и да си запалите ароматна свещ, в която да вперите поглед.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април