Любовта и разликата във възрастта

Любовта и разликата във възрастта

Анджелина Джоли и Брад Пит - 12 години разлика

1750638



Важна ли е разликата във възрастта за една връзка?Дали обаче те са пример за едно ново явление през последните години или са едно от малкото изключения? Все още се смята, че различните поколения имат различни интереси, различен начин на живот, различни вкусове, което изключва всяка възможност за химия между тях. Как си представяте 70-годишен старец да тича в парка с младата си 30-годишна приятелка, да ходи с нея по клубове и да задоволява сексуалните й нужди?

Има го и стресът от вечно тормозещият въпрос "Какво ще си помислят околните?" Ако партньорът ви е осезаемо по-възрастен или по-млад от вас навярно ще бъдете център на внимание и обект за иронични коментари.

 

Бионсе и Джей Зи - 12 години разлика

1750626
А какво всъщност кара хора от различни поколения да се влюбят? Според проведени изследвания тези, които са надраснали поколението си и търсят разбиране, приятелство, сериозен и улегнал партньор, ги намират в лицето на много по-възрастен от тях човек. От друга страна, тези, които си намират по-млада от тях половинка, са хора с жив дух, енергични, младолики, смятащи връстниците си за прекалено улегнали и скучни. Е, има го и факторът пари, но Чичко Паричко и Златотърсачките са друга тема на разговор.

 

Роузи и Джейсън - 20 години разлика

1750622

Важна ли е разликата във възрастта за една връзка?Проблемът с възрастта в любовта се простира и в друга посока. Също толкова скептично се гледа и на двойка над 60-годишна възраст, които са решили по никое време да преследват любовта, да се женят, да се развеждат и пак да се женят. "Колко по-разумно би било да си стоят самотни у дома и от време на време да гледат внуците си!", биха казали доста хора. Да но животът не свършва с пенсионирането, а любовта е част от житейския път. Така че, макар и малко странно, какъв е проблемът хората да се обичат и на стари години?

 

Доналд и Мелания Тръмп - 24 години разлика

1750628

Невероятно как хората сами се ограничават в любовта, намирайки тийнейджърската любов за несериозна, глупава и на практика несъществуваща, а любовта на стари години я смятат за неприлична, неперспективна и налудничава идея. Кое тогава е "нормалното" време от човешкия живот, предназначено за любовни трепети? Важното е хората да се чувстват щастливи и влюбени, независимо на каква възраст и независимо от факта, че партньорът ви може да ви е баща, стига това да устройва и двама ви.

 

Блейк и Райън - 11 години разлика
1750632

 

Оливие Саркози и Мери-Кейт Олсън - 17 години разлика
1750644

Адам и Бехати - 10 години разлика

1750636



Джони и Амбър - 23 години разлика


1750640

Иън и Ники - 10 години разлика
1750634

Дженифър и Каспър - 18 години разлика


1750642

ключови думи:
възраст любовта разлика

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април