Десетте най-големи тайни за щастлив семеен живот

Десетте най-големи тайни за щастлив семеен живот

1832398

1. Целувка за посрещане. Вместо с въпроси като "Купи ли хляб?" и "Плати ли сметките?", посрещнете своя съпруг с целувка и въпроси от типа "Как си?" и "Как премина работния ти ден?".
 
2. Грижа за външния вид. Физическата привлекателност е много важна. Отделете си време, за да изглеждате добре и да поддържате тялото си във форма. Разкрасяването и физическата активност не само ще повишат самочувствието ви, но и ще покажат на партньора ви, че искате да изглеждате привлекателно за него.
 
3. Секси планове. Брачните двойки знаят, че спонтанният секс е рядкост. Покрай стотиците задължения и децата, много рядко се случва да могат да се отдадат на страстта непланирано. Затова, възползвайте се от силата на планирането и си организирайте секси вечер. Планирането няма да убие страстта ви.
 
4. Мили думи. Казвайте "Обичам те" поне два пъти дневно. Започвайте и завършвайте деня си с думи, които подчертават вашата любов.
 
5. Подаръци без повод. Много хора повече ценят малките подаръци подарени без повод, отколкото тези, дарени за рождени дни, годишнини и др. Така че, не чакайте да дойде годишнината ви, за да изненадате с нов комплект бельо или билети за спорт. Помислете си колко добре бихте се чувствали, ако той ви изненада с малък подарък и направете подаряването без повод честа практика във вашата връзка.

1832400
 
6. Разделете задълженията и се наслаждавайте. Желанието за любов, близост и интимност с партньора може лесно да бъде убито от прекалената ангажираност с домашни задължения. Когато единият партньор изпълнява повечето задължения у дома, при него се появява чувство на неудовлетвореност. Важно правило за щастлив брак е да се разделят задълженията. Ако той е мъж, не означава, че не може и не знае как се бърше прах. Така ще си освободите повече време, в което можете да се насладите и да се грижите за интимността във връзката.
 
7. Малки почивки. Дори и в най-идеалните връзки, партньорите имат нужда да прекарат известно време разделени. Той има нужда да се излежава гледайки спортен мач, а вие имате нужда да излезете на кафе с приятелки. Не пренебрегвайте тези нужди и не се опитвайте всичко да правите заедно. Щастливите двойки не са заедно 24 часа в денонощието.
 
8. Реалистичен поглед на брака. Щастливите двойки не очакват всеки ден да е изпълнен само с любов, разбирателство и хармония. Те знаят, че има и лоши дни, но знаят и как да направят така, че тези дни да минат безболезнено и по-лесно да избледнеят в техните спомени.
 
9. Проверка през деня. Защо трябва да чакате да се върнете от работа, за да разберете как е минал денят на вашия любим? Колкото и да сте заети, отделете 2 минути и му се обадете, за да го чуете. Може би той има приятна новина, а така и на вас ще ви се придаде това чувство за деня. Може би пък има тъжна новина и се нуждае от подкрепа и окуражаващи думи. Във всеки случай, телефонното обаждане в средата на деня ще ви държи много по-близки, отколкото можете да си представите.
 
10. Фокусиране върху положителното. Ако се опитвате да намерите неща, които вашият партньор прави неправилно, със сигурност ще намерите много. Ако се фокусирате върху намирането на неща, които прави правилно, отново ще откриете много. Всичко зависи от вас и от това как искате да виждате нещата. Щастливите двойки се съсредоточават върху положите.

1832399

ключови думи:
живот семеен тайни

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април