Лятна мода: Жълто, синьо, зелено, халки, къдрици и...

Лятна мода: Жълто, синьо, зелено, халки, къдрици и...

"Нямам какво да облека" - каза жената, стоейки пред претъпкания си гардероб. Традиционно тези думи ще прозвучат дори при избора на бански костюм, но с право, защото тазгодишните тенденции у нас не отстъпват по нищо на видяното от световния подиум. Изчистените прави линии ще се комбинират с ярките и наситени цветове, докато меката гама ще допринесе за нежното излъчване на по-дръзките модели. Акцент този сезон ще бъдат халките и къдриците, а топпалитрата ще включва жълто, синьо и зелено.

Форма

Обърнете поглед към 80-те - годините, в които дамите не се притесняваха да се разхождат по плажа, тъй като банските отлично пасваха на формите им - било то по-пищни или не. През 2022 г. тази тенденция се завръща - цял бански костюм, със стандартна дебелина на презрамките и без подплънки, моделите ще успеят на провокират вниманието ви. Особено впечатлени ще са дамите, които симпатизират на електриковите нюанси. У нас в това отношения силно разпространени са два цвята - зелено и розово. Същите цветове ще срещнете и при по-семплите модели от две части. Отново без подплънки, тъй като стремежът за изкуствен бюст отдавна е демоде, а на трона се изкачват естествените и женствени форми. При решението за две части ще имате свободата да заложите на какъвто и да било основен цвят, шарки и пр. След като изберете цвета, като се стремите да подчертава тена ви, следва да изберете и малките детайли. Ако сте почитатели на комбинацията от две части, нашето предложение е хитовият вариант на долнище с висока талия - от една страна, подчертава добре оформените задни части и бедра, от друга, скрива несъвършенствата в областта на ханша, които често са проблем за жените над 40 г. Така прикрита е и зоната на корема. Единственият, но не малък недостатък, е неравномерният загар, с който ще се сдобиете.

 

 

Елемент

Истината е, че може да приковете погледите на околните както в бляскава рокля на светско събитие, така и полуразсъблечени, вървейки по брега. Тайната е в правилния избор на аксесоари и акценти. Металните или пластмасови халки ще доминират на пазара тази година, според предпочитанията ви те могат да бъдат разположени на различни места, що се касае до презрамките - като свързващ елемент при чашката, в средата или задната част. Може да е между двете чашки или да обединяват горна и долна част на костюма. Следващият хит са къдриците - те се използват предимно при горните, които наподобяват сутиен бриджитка, както и при дамските долнища, независимо дали са бикини, прашки или боксер. Съветваме ви умело да подберете аксесоарите си, след като набележите банските, които ще разхождате това лято - от една страна, защото съчетанието им ще повлияе на окончателната ви визия, и от друга, защото често дефектът на едното може да скрие ефекта на другото. За да сте и секси, и стилни - обличайте с доза внимание и добро настроение.

Плажен дрескод: Семейство

След истерията за бански тип "тя и той” следва огромната изненада - бански за цялото семейство. Доброто настроение трябва да бъде създадено, затова не се колебайте и си закупете едни и същи модели - за мама, татко и деца. Така не само ще изненадате приятно хората на плажа, но и ще запечатате веселите моменти в снимки, които безспорно ще останат скъп спомен. Най-интересните, а и търсени шарки се оказват изрисуваните екзотични плодове, които пасват на всяка възраст. Може да съчетаете банските с шапки в същия десен или плажни чанти, обикновено се предлагат самостоятелно или като допълнителна част от комплекта.

Мачовците залагат на свободни шорти

Комбинацията на много и различни цветове не е на мода, особено в мъжката линия на бански костюми. Идеята през този сезон е мачовците да се чувстват удобно, отдавайки се на любимите си плажни забавления - каране на сърф, плаване с лодка, гмуркане и пр. За това изборът е ясен - свободна кройка и един основен цвят. Нашият съвет е да не контрастирате на хитовата дамска палитра в жълто, синьо и зелено. Безспорно обаче забележителни ще сте и с така наречените "спасителни бански” в червено.

 

 

 

ключови думи:
лятна мода

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май