Тези неща правят жената да изглежда по-евтина, нкога не ги носете!

Тези неща правят жената да изглежда по-евтина, нкога не ги носете!

Фалшификатите, евтините чанти, остарелите обувки и нискокачествените трикотажни изделия поевтиняват външния вид на жената. Според стилистите, най-често визията изглежда евтина заради нискокачествени или остарели аксесоари.

Евтините чанти моментално развалят доброто впечатление от имиджа. По-разумно е да инвестирате в един или два продукта от естествена кожа, класически стил, които са подходящи за различни поводи и ще издържат дълго време. Това е по-добре, отколкото да имате голяма брой чанти от евтин материал, еко кожа, текстил.

В допълнение, старомодните обувки правят външния вид небрежен.

Случва се едно момиче да е облечено супер стилно, но обувките му изглеждат зле. Това се случва, защото избраният стил вече е остарял. Или самите обувки изглеждат доста стари, очукани. Те, както и аксесоарите, са маркер, можем точно да кажем, че момичето не разбира напълно етиката на стила. Не само неправилно подбраните аксесоари и обувки, но и облеклото могат да поевтинят визията ви. 

Лошите плетива са склонни да губят визията си бързо. Топчета се появяват върху дрехите, които не карат никого да изглежда шик. Освен това, трикотажът се разтяга много бързо, особено ако е с лошо качество. Ако нещата са загубили външния си вид, трябва да веднага ги извадете от гардероба си.

Друг момент са нискокачествените кристали върху обувки, дрехи, както и в бижута.

Ако изберете дрехи, инкрустирани с различни кристали, погледнете по-отблизо с колко високо качество са тези елементи. Изглежда много небрежно, когато едно момиче носи неща, върху които декорациите вече са потъмнели или просто са паднали. Това се случва с евтини модели. Следователно, по-добре изберете нещо с кристали от по-скъпия сегмент.

Ако сте фенове на дънковите облекла, трябва да сте наясно как да се грижите за тях. Според специалистите не трябва да ги перете повече от пет пъти на сезон. Можете да се отървете от малко петно ​​с мокри кърпички. Не се препоръчва да търкате плата твърде силно, за да избегнете загуба на цвят. Преди да поставите дънките си в пералнята, трябва да обърнете продукта наопаки, като първо сте закопчали всички копчета и ципове. Температурата за пране на такива дрехи не трябва да надвишава 30 градуса.

 

ключови думи:
евтина старомодна

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май