Домашна универсална подхранваща маска

За лице, коса, тяло и дори пети
Домашна универсална подхранваща маска

Универсалната подхранваща маска е изключително вкусна и дори може да я използвате като ободряващо смути в студените зимни дни, особено ако проявите въображение и си я направите по свой вкус с добавянето на сурови ядки или например лимон.

Благодарение на тази маска ще подхраните косата, кожата на лицето, ръцете и дори ще имате възможност да се освободите от сухите и болезнени пети, чието състояние като че ли се влошава още повече от студеното време.

В нея се съдържат витамини и минерали, които ще възстановят ефективно кожата ви, ще я омекотят в дълбочина и ще ви дадат усещането за естествен балсам. Спокойно можете да я правите 2 пъти седмично, докато не постигнете желания от вас ефект.

Необходими продукти:

1632865Thinkstock/Guliver

1/2 авокадо
1/2 банан
1 чаена лъжичка кокосово масло
1 чаена лъжичка лимонов сок
1 чаена лъжичка натурален мед

Пасирайте всички продукти до получаването на мека и хомогенна смес. Нанесете върху лицето, косата, ръцете или дори петите. В случай, че е нанасяте върху кожата останете с маската в рамките на 30-40 минути и след което измийте с хладка вода.

В случай, че я нанасяте върху косата, то направете загряваща маска като след нанасянето сложите найлонова шапчица и след това сложите хавлиена кърпа. Останете с маската в рамките на 2 часа и след това я измийте по възможност с натурален шампоан.
Малко вероятно е след тази маска отново да се нуждаете от нанасянето на балсам!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април