За ябълките с любов

Защото са полезни и от тях се получават прекрасни кулинарни комбинации
За ябълките с любов

Добре де, длъжни сме пред вас да признаем едно сериозно наше прегрешение. А то е, че през последните месеци пренебрегнахме любимките си – ябълките, и наблегнахме най-вече на консумация на цитрусови плодове. Портокали, мандарини, грейпфрути! Жълто-оранжевите разбойници бяха толкова съблазнителни, че просто не можахме да им устоим.

По този повод, сега възнамеряваме да се реваншираме и да предприемем "ябълкова" акция. Ще си направим няколко кулинарни произведения, с които да се извиним за нечестната си постъпка. Тези, например:

Ябълков чипс

Не вярвате, че има такъв? Има, има. Нещо повече, толкоооова е вкусен, че ще ви накара да си оближете пръстите от удоволствие. И ако само с приказки не можем да спечелим доверието ви, веднага ще побързаме да ви почерпим, тук.

Ябълков шейк

inm.comПознавате ни и знаете, че сме луди по плодовите напитки, но точно тази определено заслужава искрените ни адмирации.

Спретна ни я колежката Петя Дикова, защото видя, че имаме нужда от бърз прилив на енергия.

Зеленият еликсир е наистина адски събуждащ, ще се уверите сами. Подарък за вас – рецепта!

Ябълки + свински котлети

Та, с първите две вкусотии само ви подготвихме за най-голямата... Точно така!

Пържолите ви ще бъдат доволни, ако ги комбинирате с леко задушени в мазнина ябълки, ето така. Не чакайте, ами влезте в кухнята, за да сътворите ароматни чудеса.

Е, харесаха ви предложенията ни, нали? Подозирахме, че ще стане така.

Тогава ето ви още едно: нарежете една ябълка на тънки филийки, намажете ги с масло и готово! Направихте си чудна ам-ам гризинка, особено подходяща за гладни моменти.

Да живеят ябълките! 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май