Малките фалове в секса, които са си съвсем нормални

Малките фалове в секса, които са си съвсем нормални

Презервативът се изважда докато е във вас

Със сигурност сте попадали в подобна ситуация и най-често това се случва когато мъжът не е особено надарен, но пък определено ви е накарал да се почувствате добре, щом не сте усетили как е паднал. Извадете презерватива и се уверете, че е непокътнат. Дори да не откривате дупка, по-добре се застраховайте с незабавни контрацептиви, освен ако не се опитвате да забременеете. Всичко, което трябва да помните е да бъдете спокойни и просто да се погрижите за себе си. 


Членът му е прекалено голям/прекалено малък

Като се замислите, шансът размерът на пениса му да е точно прилягащ на вашата вагина, е доста малък. Затова е хубаво да говорите с партньора, ако не се наслаждавате на секса така, както ви се иска или пък при проникване усещате прекалено силна болка. Решението: ако си имате работа с голям член, е хубаво да използвате лубрикант и да помолите мъжа до вас да го кара по-внимателно. Ако пък става дума за малък член, насладете се на ездачката и контролирайте проникването.

Той не се справя с оралната любов така, както ви се иска

Не всички мъже са абсолютни професионалисти що се отнася до оралния секс, но и това не е голяма работа. Трябва само да ги насочите по правилния начин и той ще се научи. Пробвайте с простички фрази като "забави малко" или "само още малко по-наляво", за да го ориентирате по-добре. В случай, че не си падате по разговорите в леглото, винаги можете да използвате спръстите си и да насочите главата му натам, накъдето ви се иска.


Ерекцията спада, ако сте пийнали малко повече

Този фал е може би най-разпространеният, особено ако става дума за луда нощ със секс за една нощ. Пийнали сте си добре, стигате до леглото, той е възбуден, събличате се, започвате любовния акт и...ерекцията изведнъж спада. Познат сценарий, нали? Това, което трябва да правите, е да се успокоите на първо време и да забавите малко нещата, ако сте в състояние. Освен това, не е лошо да си дадете половин час почивка, да поговорите или да се целувате. 


Наранили сте със зъби члена му при орална любов

Както той може да прави грешки, така и на вас ви е позволено. Оралната любов изисква практика и пак практика, за да бъде абсолютно съвършена. Най-често мъжът до вас би ви казал, ако усеща болка и просто трябва да внимавате повече, да използвате езика и да се грижите за неговия собствен комфорт. Забавете и пробвайте да държите устата си по-отворена и бъдете нежни.


 

 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април