Най-желаните места за секс...

Най-желаните места за секс...

Мислите, че не съществува нещо, което може да ви изненада в спалнята? Направили сте всичко, което е възможно на този свят? Едва ли... Или поне едва ли сте се отдавали на страстта на всички възможни места! Сексолози съставиха списък от 25 точки с всички места, освен леглото, на които трябва да правите секс, докато се живи.

На първо място в класацията е под душа или във ваната.

1799603

След нея се нарежда класиката – в киносалона по време на прожекция.

Трета в списъка е вибриращата перална машина, а след нея най-подходящи са плажът (за предпочитане през нощта) и люлеещ се хамак.

Анкета показва, че следващо най-желано място за интимни удоволствия е асансьорът или бюрото на шефа. Природата винаги предразполага към ласки, затова на одеяло в гората е номер осем в списъка.


Старомодната романтика също не е угаснала съвсем, тъй като все още има двойки, които мечтаят да се награбят сред засадената пшеница.

1799598

На покрива на сграда или във влака също присъстват в списъка.

Оттук нататък следващите няколко позиции са все транспортни средства - самолет, кола или лодка. В реката също не е за изпускане.

1799599

Ако нямате река наблизо, можете да се сграбчите във всеки воден басейн – езеро, море, океан или в по-екстремни случаи басейна във фитнеса.

На 16-то място в списъка с местата, където трябва да правите секс, е на върх Еверест, пише БГНЕС.

Ако не си представяте на покорите най-високият връх в света за един секс, можете да пробвате и на по-достъпен. На сватбата на приятел, в стаята на младоженците и в библиотеката са други предложения, които ще разнообразят сексуалния ви живот.

Има двойки, които имат по-странна представа за адреналин. За тях възбуждащ е сексът в сеното и под звуците на мучащите крави.

Стигнахме до номер 20 в списъка, където се нарежда спалнята на родителите, а след нея по рейтинг са палатката, съблекалнята и секс магазина.

Класацията приключва с интересен и вълнуващ секс на водно колело.


ключови думи:
места най-желани секс

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април