Пролет в леглото

Най-подходящото време за любов
Пролет в леглото

Не е ли вярно, че колкото по-топло става навън, толкова повече нараства сексуалното ви желание? Всъщност експерти отдавна намекват, че съществува корелация между състоянието на либидото и температурните промени. И тя е проста.

Още усетили първите лъчи на слънцето, бързате да съблечете тежкото палто, служило ви вярно през студените месеци, нали? Голата истина пък ви дава добро основание да се погрижите за тялото си. Надяваме се - започвате да тренирате по-редовно.

Резултатът: спортът подобрява мозъчните ви функции и съдейства за освобождаване на повече ендорфини – хормоните, отговорни за доброто настроение. А щастието има приятния навик да се разпространява бързо и навсякъде, дори в спалнята.

Just do it!*

Така че правете любов, това съветват специалисти. Сега е най-подходящото време от годината. Освен това е научно доказано, че хората, които правят по-често секс, живеят повече. Защо – може да проверите тук!

И преди да ви оставим да се забавлявате, ще се опитаме да хвърлим светлина върху една често обсъждана тема: законите на привличането.

Най-напред нека отбележим, че сексуалното и духовно привличане имат различни значения при двата пола. Ние, жените, често сме сантиментални и емоционалният елемент може да бъде определящ фактор в сексуалните ни намерения.

При мъжете е малко по-различно. Обикновено те имат нужда първо да почувстват физическо привличане и едва после изследват останалите достойнства на своята избраница. С две думи: получава се леко разминаване и с идея да го компенсират, дамите правят всичко възможно да изглеждат добре. И в това, разбира се, няма нищо лошо.

С малко ентусиазъм и мотивация обаче принципните различия в привличането между половете могат да бъдат преодолени. А пролетта е едно добро начало за това.

* Просто го направете - от англ.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май