Как да свалим 1 килограм следващата седмица

Как да свалим 1 килограм следващата седмица

Наближава нова седмица, което означава ново начало. Тази тренировка ще ви помогне да свалите 1 килограм, ако я спазвате правилно и се храните здравословно. За диетата е необходимо да ядете 5 пъти на ден, предимно плодове и зеленчуци и 1 път дневно месо, което да съдържа възможно най-малко мазнини.

Понеделник. Направете 60-минутно кардио, ако не можете през цялото време да бягате, можете да ходите, но тренировката трябва да продължи 60 минути. След това направете 10-15 минути разтягане. Тази тренировка ще ви помогне да изгорите 570 калории.

Вторник. Кардио - 30 минути колоездене. След това можете да направите силова тренировка за 2-3 мускулни групи или 60-минутен йога клас. Тренировката трябва да продължи 60 минути. С нея ще изгорите приблизително 590 калории.

Сряда. Този ден се явява разтоварващ. Направете 20 минути съвсем леко бягане или ходене. Така ще изгорите 316 калории.

Четвъртък. Направете 60-минутно кардио (бягане или колоездене), след това направете силова тренировка. Тя трябва да включва по 3 упражнения за гърди, рамо, бицепс, трицепс, коремна преса и гръб. С тази тренировка ще изгорите около 650 калории.

Петък. Започнете с кардио в продължение на 20 минути, бягане без да спирате. След това наблегнете на много разтягане, поне 20 миунти и 20 минути упражнения за крака. Тази тренировка ще ви помогне да изгорите около 500 калории.

Събота. Отново кардио, 60-минути зумба или други подобни упражнения. След това направете лека 20-минутна тренировка за сила, може и в домашни условия. Завършете тренировката с 10 минути разтягане. Тази тренировка ще ви помогне да изгорите приблизително 600 калории.

Неделя. Почивен ден, но може да се разходите 20 минути в парка. Това ще ви помогне да изгорите допълнителни 300 калории.

Вижте още: Тренировка за коремна преса.

Вижте още: Перфектната кардио тренировка

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май