Невероятна промяна: момиче свали 25 килограма

Невероятна промяна: момиче свали 25 килограма

Най-важното

25-годишното момиче от Ню Йорк Емили Абът показва, че когато има желание, има и начин. Тя отслабва с невероятните 25 килограма, само за 3 месеца, показвайки, че човешкият дух няма граница.

Още като тинейджърка Емили е пълничка и с всяка изминала година напълнява малко по малко. След завършването, тя е депресирана от промяна на живота, който и се налага - работа, семейство. Именно тогава тя напълнява шоково и става 80 килограма, което за нейния ръст от 163 сантиметра е изключително много. Един ден тя се събужда и като се поглежда в огледалото, решава, че ще промени коренно начина си на живот.

А начина и на живот е нормален за средния американец. Целодневна работа нездравословно хранене и никакво движение. Тя обяснява, че отива на работа с автобуса, цял ден на работа се храни с хамбургери и сандвичи, вечерта си купува от някой ресторант за бързо хранене вечеря и отново се прибира с автобуса. Любимата и храна са бургерите с пържени картофи, но много често яде и понички.

Когато решава да се захване с промяна, първото нещо, което Емили променя, е храненето й. Тя започва сама да си готви ястия, които са здравословни. Прави си зеленчукови сандвичи за работа. Тя започва да ходи и пеша на работа, което и помага да започне отново да се движи.

Малко след като започва да се храни здравословно и да ходи пеша до работа, тя започва да тренира. Първоначално нейните тренировки са 2 пъти в седмицата като постепенно ги увеличава на 3 и 4. Тя обича много да бяга и голяма част от тренировката и минава в бягане. В началото тя се разочарова, че отслабва, но тялото и е отпуснато. Тогава започва да се интересува в интернет, защото е така и вижда, че трябва да започне да прави повече силови тренировки за стягане.

3 месеца след като започна своето начинание, Емили вече е във форма, тежи 55 килограма и се чувства по-добре от всякога. Тя казва още, че никога няма да живее по стария начин, ще се грижи за здравето си и ще поддържа формата си.

Вижте още: Тренировки за забързване на метаболизма.

Вижте още: Тренировка за коремна преса.

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

ключови думи:
мотивация отслабване

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май