Летя с мотора...

...нататък, нататък, в безкрая летя!
Летя с мотора...

Обикновено не твърдим, че да се карат моторизирани превозни средства е супер яко, но този път ще трябва да направим изключение в името на искреността. Причината за това е един австралиец, който се казва Роби Медисън и, доколкото ни е известно, понастоящем държи по-голямата част от световните рекорди за НЕЩА, които могат да бъдат постигнати с кросов мотоциклет.

В края на 2008 година той успява да скочи върху 50-метровата Триумфална арка и след това да се приземи обратно, разчитайки само на свободно падане. Малко по-рано пък прелита близо 100 метра по хоризонтала в Лас Вегас. Въпреки това, 30-годишният мотоциклетист твърди, че големите му постижения тепърва предстоят.

Не сме експерти по мотокрос, но, съдейки по това, което току-що се появи в интернет, сме склонни да се съгласим с него. Става дума за едно кратко филмче, което е заснето в гробище за военни самолети в Тусон, Аризона. В него, общо взето, е събрано всичко, на което каскадьорът е способен и вероятно никой друг на този свят не може да възпроизведе. Дори и да не сте сред най-големите фенове на фрийстайл мотоциклетизма, ще останете доволни от видяното*.

Видеото се казва AIR.CRAFT. Да, този човек определено е овладял въздушния занаят до съвършенство!

*Псст! Знаете ли какво е 1080р? Използвайте го!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май