Ретро велознаменитости

Романтика...
Ретро велознаменитости

Наскоро един приятел изказа мнение, че когато всички ретро снимки бъдат изнамерени и показани, интернет ще изпадне в криза. И беше напълно прав. Времето обаче продължава да има хубавата и лоша склонност да тече непрекъснато, така че възможностите за генериране на минало никак не са изчерпани.

Има нещо хубаво в носталгията към времена, в които никога не си живял. Малко е като сладко-кисел сос. Това чувство ме споходи, когато попаднах на фотоблога Rides а Bike. Местенцето спокойно може да се класира в топ 4 на интернет находките, които съм осъществил през тази година. Вместо кратко представяне, просто ще ви кажа, че е почти гениално да комбинираш кинозвезда с велосипед, да ги заснемеш и да оставиш кадъра да престои няколко десетки години, преди да го демонстрираш на широката общественост.

Принципно би трябвало да ви оставя да си разглеждате съдържанието на място, но изкушението да открадна няколко фотографии е прекалено голямо, за да му се противопоставя. И така...874421Rides a BikeГари Купър и Бейб Рут874426Rides a BikeЛетиция Каста874423Rides a BikeСтив Маккуин874425Rides a BikeКларк Гейбъл874419Rides a BikeПитър О'Тул874422Rides a BikeБарбара Стрейзънд и Райън О'Нийл874424Rides a BikeЧарлз Бронсън и Сюзън Джордж874420Rides a BikeДжон Ленън

Ако одобрявате видяното дотук, може би ще си направите услуга, харесвайки фен-страницата ни във фейсбук. Там често пътуваме във времето по един или друг начин.

 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май