Фитнес уреди вкъщи: стената 2

Хайде, да потренираме у дома отново!
Фитнес уреди вкъщи: стената 2
inm

Аха! Послушахте съвета ни и през последните дни редовно спортувате на открито, въпреки краткотрайните превалявания. Ч-у-д-е-с-н-о.

Разбира се, не забравяйте, че винаги бихте могли да си спретнете хубава тренировка и вкъщи, в случай, че условията навън не са особено подходящи за спортуване.

В този ред на мисли, нека ви покажем още едно готино упражнение за реализация в домашни условия. За да го изпълните, ще трябва да ползвате любимия си "фитнес" уред у дома – стената!

Готови ли сте? 

  • Заемете позиция за планк с изпънати ръце, като опрете ходилата в стената. Нека ръцете ви се намират точно под раменете, а тялото от главата до стъпалата - в една линия.
  • Сега сгънете десния крак и опрете коляното му в гърдите. За да си осигурите допълнителна стабилност, напрегнете мускулите на корема.

SELF

  • Върнете ходилото обратно на стената. И повторете бързо същата процедура и с другия крак. После редувайте крайниците в продължение на минута. Това е!

Упражнението никак не е лесно, да :) Но ако го изпълнявате редовно, със сигурност ще подобри силата в пояса, не се съмнявайте.  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май