5 упражнения за тънка талия

За по-добро самочувствие и красива визия!
5 упражнения за тънка талия

Не познаваме жена, която да не желае да се похвали с красива и тънка талия, която освен всичко друго е важна и за поддържането на отличното самочувствие.

Предлагаме ви 5 упражнения, с която мечтата ще е постижима! Добре е да я комбинирате с подходящ хранителен режим, благодарение на който ще стопите излишните тлъстини, заради които не сте слагали онази прилепнала по тялото ви рокля.

В крайна сметка разполагате само с 2 седмици и половина до заветните празници, за да влезете във форма. Така че не се колебайте да изпълнявате предложените упражнения от треньора Shannon Fable.

Имайте предвид, че положителните резултати няма да закъснеят, ако проявите постоянство.

1607746Mich Mandel

Легнете по корем . Вдигнете тялото като опората ви трябва да е изцяло върху лактите, дланите и пръстите. Изнесете първоначално десния крак встрани и насочете коляното в посока трицепса, след което се върнете в изходна позиция. Повторете 10 пъти с всеки крак и направете още 2-3 серии.

1607745Mich Mandel

Седнете на пода с прибрани крака. Намерете баланса на тялото при повдигане на двата крака във въздуха. Вземете гиричка от 2-3 килограма, която дръжте с двете ръце точно пред гърдите. Започнете последователно да се завъртате надясно и наляво. Направете 10-15 повторения, 2-3 серии.

1607747Mich Mandel

Подпрете лактите си на фитнес топка като се стремите тялото ви да е напълно изправено. Краката разположете в лек разкрачен стоеж като опората ви е изцяло на пръстите на краката. Запомнете бавно да придърпвате и връщате топката на предишното си място с помощта да ръцете си. Важно е тялото ви да е стегнато като струна. Повторете между 10-15 пъти, направете 2-3 серии.

1607748Mich Mandel

Легнете по гръб и разположете ръцете от двете страни на тялото, така че да разчитате на тяхната опора. Вдигнете краката перпендикулярно на тялото и последователно започнете да ги навеждате наляво и надясно. Изпълнете 10-15, като направите 2-3 серии.

1607744Mich Mandel

Вземете гиричка в едната си ръка и започнете да се накланяте към крака, който сте изнесли встрани от тялото. Направете 10-15 повторения с едната ръка, след което повторете същото с другата в рамките на 2-3 серии.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април