Драстична програма за отслабване за богаташи

Храненето като лечение
Драстична програма за отслабване за богаташи

Драстичната програма за отслабване за богаташи е ефикасна диета за тези от вас, които трябва в кратки срокове да намалят килограмите си заради здравословен проблем.

Предлагам ви я заради интересната гледна на изтъкнатия специалист по холистична медицина д-р Шиам Сингха, който дава ценни съвети за хранене и лечение чрез диетите на аюрведа в книгата му "Храненето като лечение”.

Ето какво споделя самият д-р Сингха в книгата си:

"Веднъж ме посети богат пациент, който чул, че като част от терапията предписвам и диети. Това беше първата му консултация с природен лечител. Притежаваше щедри пропорции, беше се посветил на яденето на месо и пиенето на алкохол и очевидно имаше нужда да отслабне.

1556490inm.com

След като го прегледах и му поставих диагноза, с известна доза драматизъм му връчих един пощенски плик. Поръчах му да го предаде запечатан на жена си. Доста се изненадал, когато 3 пъти, когато 3 пъти дневно му били сервирани  пържола, шампанско и лук."

Инструкциите в плика са следните:

250 грама пържола
450 грама лук
1/2 бутилка шампанско /пенливо вино/

3 пъти на ден без нищо друго. Не се разрешава никаква друга течност освен водата, в която се вари лукът. Следвайки тази програма в продължение на 14-21 дни, пациентът на д-р Сингха успял да свали тлъстини и килограми, без това да доведе до загуба на енергия.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април