Направете къща на своето куче

За забавление и повече уют в дома ви!
Направете къща на своето куче

Предполагаме, че мнозина от вас позволяват на кучето да спи в семейното легло, но би било много по-забавно, ако отделите един кът в дома си, където да му направите еко къща. Предложението е хрумнало на колегите от шведския сайт Bra vardag.

По този начин ще създадете повече уют и забавление както за себе си и семейството, така и за другият не по-малко важен член. Освен това тази креативна идея ще ви спести време, пари и пространство, а крайният резултат ще е повече от впечатляващ.

Изграждането на подобен проект ще ангажира за доста часове децата в семейството, особено сега когато са във ваканция и се чудят как да запълват времето си. Така че не се колебайте, а запретвайте ръкави и се залавяйте за работа.

Само защото вашето куче не може да изкаже с думи прости своето виждане за дизайн не означава, че няма да бъде щастливо с една ръчно направена от вас къща!

Всичко от което се нуждаете е шарено хартиено тиксо или ленти от стари тапети, които се търкалят в някой ъгъл на дома ви, лепило, линия и ножица.

1547839Bra vardag

Първа стъпка: Използвайте оцветено тиксо, за да очертаете къщата на стената. Не е необходимо на всяка цена да рисувате с бои или да залепяте стари ленти с тапети. Ако не можете да намерите подходящо тиксо можете да заложите и на панделки, които биха стояли отлично на стената. В този случай използвайте тиксо с двойно залепване, за да прикрепите панделката към стената.

1547836Bra vardag

Втора стъпка: Използвайте друг цвят, за да изпишете името на кучето на стената.

1547840Bra vardag

Трета стъпка: Обозначете на стената някои детайли като трева, дърво, прозорец или врата.

1547838Bra vardag

Четвърта стъпка: Поставете постелката на кучето си пред нарисуваната от вас къща и в близост до нея сложете купичката с храна и вода.

Така ще получите всичко необходимо, за да допринесете за повече уют на семейството и другия четирикрак член.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април